Šta radi balkanska dijaspora u Americi? Učestvujte u velikoj anketi portala Chicago Glasnik

Šta radi balkanska dijaspora u Americi? Učestvujte u velikoj anketi portala Chicago Glasnik

Dalijev muzej – Priča o najkontroverznijem umetniku današnjice i njegovom nasleđu
Ovo su lokacije na kojima se možete testirati na koronavirus u Čikagu
Grad Čikago poklanja 12.5 miliona dolara u prepaid karticama za gorivo

Prema poslednjim podacima američkog biroa za statistiku u SAD je u toku 20221. bilo zaposleno 165.7 miliona ljudi, koji se bave sa više od 790 različitih zanimanja. Šta radi balkanska dijaspora u Americi? Da li je priča da pola balkanaca vozi kamion, dok druga polovina radi u restoranima istina ili je to samo mit? Portal Chicago Glasnik radi veliko istraživanje na ovu temu!

Pred vama je 20 najpopularnijh industrija u Americi, koje obuhvataju nekoliko stotina različitih zanimanja. Radi verodostojnosti glasanja svaka osoba ima prava da odgovori na pitanje o svom zanimanju samo jednom.

Čime se vi bavite? Podelite vašu profesiju sa nama i pomozite da saznamo šta balkanci u Americi zaista rade. Istraživanje će trajati tačno nedelju dana a rezultate ćemo objaviti u ponedeljak, 6. juna tačno u podne!

532
Šta radi balkanska dijaspora?

Izaberite vaše zanimanje! Možete izabrati samo jedan odgovor!

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    Eldin 4 weeks ago

    Oko pola muskaraca iz Bosne voze kamijon, ostali rade na popravljanu klime uredjaja, konstrukciju, imaju male biznise, policajci i u framaciji. Par mladji mozda 3% su u IT, injzinjeri I piloti. Kod zena, 30% ih radi u ciscenju, 30% neradi nikak a ostali 40% rade u banci, medicinske sestre, restorani, prodavnice itd.