Upoznajte “kućnu devojčicu”! Živi u Čikagu i zasmejava nas svakoga dana!

Upoznajte “kućnu devojčicu”! Živi u Čikagu i zasmejava nas svakoga dana!

Novi trend u SAD: Mini kuće u Teksasu od 32 m2 = $130000!
Er Srbija proširila saradnju sa American Airlines-om: Preko Čikaga nova veza do 70 destinacija u Americi
Nakon manifestacije ‘Holiday Magic’, Brookfield Zoo Vrt zatvara se do marta

U vreme pandemije koronavirusa i gomile loših vesti kojima smo izloženi jedna mala devojčica zna kako da nam ulepša dan. Trogodišnja Nikolija Vujović iz Čikaga svakodnevno nas oduševljava putem društvenih mreža svojom iskrenošću i spontanim reakcijama. Način na koji ona komentariše dešavanja i svet oko sebe i u vrlo kratkom periodu postali su viralni hit na Instagramu i Fejsbuku.

Nikolijina mama, Andrijana je pre 13 godina zamenila rodni Beograd Čikagom gde i sada živi, dok je tata Željko (poreklom iz Smedereva) zbog prirode posla često na putu ali se trudi i uvek pronađe vreme za svoju “kućnu devojčicu”.

“Pre početka pandemije koronavirusa radila sam za kompaniju Freeman koja se bavi organizacijom sajmova ali je kompanija zbog trenutne situacije zatvorena pa vreme provodim sa ćerkom u karantinu. Ova pauza mi je omogućila da više vremena provodimo zajedno i tako sam započela sa snimanjem ovih video snimaka i da ih objavljujem na društvenim mrežama. Od samog starta komentari su bili pozitivni i sve više ljudi je počelo da komentariše i deli snimke sa drugima.”

“Nikolija ima svega 3 godine i od kad se rodila bila je posebna i drugačija. Zanimljivija je uživo nego na snimcima ali ne uspem uvek da je snimim pošto je jako aktivna, zaista je nemoguće.”  kaže mama Andrijana.

Nikolija je pored srpskog savladala i engleski jezik, pa možda u budućnosti snimi neki video i na engleskom jeziku i nasmeje ljude širom sveta. U međuvremenu pogledajte kako se ona snalazi u različitim situacijama. Za nove snimke i Nikolijine dogodovštine možete zapratiti instagram profil njene mame.

COMMENTS

WORDPRESS: 0