fbpx
Obožavate sneg? Onda je Čikago obavezna sledeća destinacija koju trebate posetiti. Čikago je najposećeniji grad tokom zime zbog prelepih snežnih prizora i aktivnosti koje nudi.

 Millennium park

Millennium park je najmlađi park u gradu, koji se tokom zime transformiše u mesto gde da ćete naći neke od najlepših zimskih atrakcija Čikagu – Cloud gate ili The Bean. Skinite rukavice zgrabite telefon i napravite selfi na površini gde će se ogledati refleksija.  Onda se spustite stepenicama na besplatno skijalište.
milenium park chicago glasnik

Lincoln Park Zoo

Upoznajte Siku, polarnog medveda od 500 kg, koji je stanovnik arktičke tundre, jedne od nekoliko habitata Lincoln zoo parka. Ovo je mesto je dom mnogih stvorenja koja obožavaju zimu kao što su Macaque majmuni i kolonija africkih pingvina. Tokom praznika pola miliona posetioca dolazi u ovaj zoološki vrt zbog očaravajućih atrakcija.
lincoln park zoo bear

Frozen lake

Jedna od najboljih stvari kod hladnog vremena je kada se jezero Mičigen zaledi i pruži predivan pogled na grad i prirodu koja ga okružuje.

Polar Adventure Days

Probajte ovu zabavnu zimsku aktivnost i istražite Severno ostrvo u snežnim cipelama tokom besplatnih polarnih dana avanture određenim subotama tokom zime. Takođe ćete upoznati sibirske haskije i vukove, videti i naučiti razne zimske veštine, piti topli kakao i mnogo toga drugog.
polar adventure days chicago glasnik

 Maggie Daley park

Besplatno dođite i skijajte, samo ponesite svoj par skija ili iznajmite jedne u parku i takmičite se.

Snow globe

Opustite se u snežnoj staklenoj kugli odakle ćete razgledati grad i uzivati.

Leave a comment

Skip to toolbar