Prestalo je jos samo nekoliko dana do zelene karte preko lutrije!

Prestalo je jos samo nekoliko dana do zelene karte preko lutrije!

Green card lutrija 2025 – evo kada rezultati izlaze i kako da ih proverite
Najbitnije promene i priče iz 2023: Šta se dešavalo u vezi sa imigracionim pitanjima
Trump odložio masovne deportacije imigranata pre početka akcije

Preostalo je još samo nekoliko dana da okušate svoju sreću i učestvujete u lutriji za dobijanje zelene karte.

Ovo je jedan od najpopularnijih i najlakših načina za imigrante da se presele u Ameriku na legalan način, a za fiskalnu godinu 2021. na raspolaganju je 55.000 imigrantskih viza.

Period za elektronski upis u program poznatiji kao American Visa Lottery, završava se u utorak 5. novembra 2019. u podne i besplatan je, ali podnosiocima se savetuje da ne čekaju do poslednjeg minuta da se prijave.

Proces prijave takođe je jednostavan, tako da uglavnom ne zahteva pravne usluge imigracionog advokata, ali postoje određeni strogi uslovi koje svaki kandidat mora da ispuni.

Pre svega, podnosioci zahteva moraju biti rođeni u kvalifikovanim zemljama. Domorodci iz sledećih zemalja ne ispunjavaju uslove u ovom periodu 2021. godine: Bangladeš, Brazil, Kanada, Kina, Kolumbija, Dominikanska Republika, El Salvador, Gvatemala, Haiti, Indija, Jamajka, Meksiko, Nigerija, Pakistan, Filipini, Južna Koreja, Ujedinjeno Kraljevstvo (osim Severne Irske) i Vijetnam.

Uz to, podnosioci zahteva moraju imati najmanje srednjoškolsku diplomu ili njen ekvivalent, ili dve godine radnog iskustva tokom poslednjih pet godina u oblasti koja zahteva najmanje dve godine obuke.

Vašu aplikaciju za učesće u ovogodišnoj lutriji možete popuniti na sledećem linku.

COMMENTS

WORDPRESS: 0