Zbog cega vam je neophodan agent za nekretnine?

Zbog cega vam je neophodan agent za nekretnine?

Sud u Ilinoisu oborio uredbu guvernera Pritzkera za ostanak kod kuće
Dolazite u Ameriku? Ovo su Vaša prava i najčešća pitanja koje možete očekivati na ulasku u zemlju
Izbor za MISS: Srpska dijaspora u Americi bira najlepšu devojku
[vc_row][vc_column width=”5/6″ icons_position=”left”][vc_column_text]Prodaja i iznajmljivanje nekretnina je skakljiv posao. Danasnji web sajtovi i aplikacije su omogucili da dosta posla mozete da odraditi sami, ali ne postoji zamena za iskusnog strucnjaka. Agent za nekretnine koji poznaje trziste moze da vam ustedi vreme, novac i strpljenje tako sto ce vam pomoci date da odgovarajucu ponudu i izaberete pravu nekretninu za vas.

Prilikom kupovine ili iznajmljivanja stana papirologije ce biti na pretek, stoga ne moze biti na odmet da imate nekog ko je sa tim procesom vec upoznat. Ostali segmenti transakcije ce se takodje brze odvijati. Sve ovo je za iskusnog agenta rutina. Iskusni agenti za nekretnine obicno imaju kontakte sa zvanicnim institucijama, notarima, proceniteljima i ostalima koji mogu olakšati proces kupovine ili izdavanja.

Ovo su samo neki od razloga zbog cega vam je neophodan agent za nekretnine:

  • Ako trazite stan u velikom gradu, imati profesionalnu pomoc bilo bi izuzetno korisno – a na konkurentnom trzistu nekretnina kao sto je Cikago, agent za nekretnine je jednostavno neophodan da bi vam pomogao da dobijete termine za obilazak slobodnih stanova i kuca.
  • Preselili ste se u novi grad?  Kao neko ko nije upoznat sa delovima grada i njegovim naseljima, usluge profesionalca koji svoje dane provodi obilazeci naselja i dostupne stanove i kuce predstavlja veliku prednost i olaksanje.
  • Vi ste zauzeti i ne mozete sami da trazite. Ukoliko ste zauzeti zbog selidbe ili jednostavno imate mnogo vaznih poslovnih sastanaka, uz pomoc agenta mozete da ustedite na vremenu i pronadjete vas novi dom.
  • Zelite da iznajmite kucu. Za razliku od stambenih zgrada u kojima je menadzer objekta cesto na licu mesta,  prilikom iznajmljivanja kuce proces moze biti tezi, pronalazak dostupnih kuca kao i zakazivanje obilaska. Agent za nekretnine ce imati pristup lokalnoj listi usluga kuca za iznajmljivanje, i moci ce da vam zakaze obilazak.
  • Iznajmljivanje stana u malim privatnim zgradama. Slicno kao i  kada je u pitanju izdavanja kuca,  iznajmljivanje stana u manjoj zgradi u vlasnistvu privatnog investitora moze otezati posetu objektu. Agent za nekretnine koji poznaje sve zgrade u ovoj oblasti i lokalne investitore olaksace vam da saznate da li postoji slobodna jedinica u tim zgradama.
  • Imate problema sa zakazivanjem obilaska. Ako pozivi ili poruke menadzeru zgrade prolaze bez odgovora, ili ako dodjete u kancelariju za zakup odmah nakon zatvaranja,  sa agentom koji vas zastupa, moguce je zakazati prikazivanje nakon radnog vremena ili osigurati da upravnik zgrade zna da ste ozbiljni u vezi sa svojim upitom.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″ icons_position=”left”][/vc_column][/vc_row]

COMMENTS

WORDPRESS: 0