Willie Wilson poklanja još $2 miliona u gorivu i namirnicama

Willie Wilson poklanja još $2 miliona u gorivu i namirnicama

Kako otvoriti kompaniju bez socijalnog broja? Evo odgovora na ovo važno pitanje
Plaže u Čikagu ponovo otvorene za posetioce
Kako ponovo dobiti američku vizu nakon gubitka pasoša

Willie Wison, kandidat za gradonačelnika, je organizovao slična davanja poslednjih meseci kako su inflacija cene goriva skočile

Willie Wilson će dati dodatnih 2 miliona dolara u benzinu i namrinicama građanima Čikaga i okolnim predgrađima, najavio je prošlog utorka.

Wilson, biznismen milioner koji se kandiduje za gradonačelnika, je organizovao i slična davanja poslednjih meseci kako su inflacija i cene goriva skočile. Najskorije davanje je najavio prošlog utorka tokom konferencije za štampu, kada je rekao da će besplatno gorivo i kuponi za namirnice biti dostupni na događajima u narednim nedeljama.

Davanje kupona za namirnice počinje 28.juna od 07h i trajaće sve do trajanja zaliha, najavio je Wilson. Tokom sličnog događaja u maju, njegov tim je dao kupone u vrednosti od 25 dolara kako bi ljudi kupili koje god namirnice žele, u određenim radnjama koje su učestvovale kao saradnici.

Preuzimanje goriva će početi 9.jula, takođe u 07h.

Wilson još uvek nije najavio listu lokacija za preuzimanja, iako je napomenuo da će većina njih biti u okviru grada, sa dodatnim lokacijama u predgrađima.

Prethodna davanja su podelila građane Čikaga: određeni broj vozača je izjavio da ceni pomoć tokom ovog perioda kada su cene goriva u rekordnim skokovima, dok su drugi negodovali jer su dugi redovi za davanja stvarali probleme u saobraćaju.

 

Izvor: Blockclubchicago.org

COMMENTS

WORDPRESS: 0