Willie Wilson poklanja još $2 miliona u gorivu i namirnicama

Willie Wilson poklanja još $2 miliona u gorivu i namirnicama

Čikago u potrazi za drugom lokacijom za migrante umesto Amundsen parka
Top 10 destinacija na Balkanu koje treba da posetite ove godine
Ilinois država u kojoj je vrednost nekretnina najmanje porasla u poslednjih 25 godina

Willie Wison, kandidat za gradonačelnika, je organizovao slična davanja poslednjih meseci kako su inflacija cene goriva skočile

Willie Wilson će dati dodatnih 2 miliona dolara u benzinu i namrinicama građanima Čikaga i okolnim predgrađima, najavio je prošlog utorka.

Wilson, biznismen milioner koji se kandiduje za gradonačelnika, je organizovao i slična davanja poslednjih meseci kako su inflacija i cene goriva skočile. Najskorije davanje je najavio prošlog utorka tokom konferencije za štampu, kada je rekao da će besplatno gorivo i kuponi za namirnice biti dostupni na događajima u narednim nedeljama.

Davanje kupona za namirnice počinje 28.juna od 07h i trajaće sve do trajanja zaliha, najavio je Wilson. Tokom sličnog događaja u maju, njegov tim je dao kupone u vrednosti od 25 dolara kako bi ljudi kupili koje god namirnice žele, u određenim radnjama koje su učestvovale kao saradnici.

Preuzimanje goriva će početi 9.jula, takođe u 07h.

Wilson još uvek nije najavio listu lokacija za preuzimanja, iako je napomenuo da će većina njih biti u okviru grada, sa dodatnim lokacijama u predgrađima.

Prethodna davanja su podelila građane Čikaga: određeni broj vozača je izjavio da ceni pomoć tokom ovog perioda kada su cene goriva u rekordnim skokovima, dok su drugi negodovali jer su dugi redovi za davanja stvarali probleme u saobraćaju.

 

Izvor: Blockclubchicago.org

COMMENTS

WORDPRESS: 0