WalletHub – Najbolji gradovi za život u Americi!

WalletHub – Najbolji gradovi za život u Americi!

Za ove poslove u Americi ne treba fakultet, a godišnja plata iznosi više od $100 000
Sneg odložio na stotine letova sa aerodroma u Čikagu!
McDonald’s je spreman za transformaciju: Dobrodošli u WcDonald’s
[vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]

Mnogi Amerikanci više vole da žive u ruralnim sredinama, ali daleko više njih živi u gradovima. Iako urbane sredine obuhvataju manje od tri procenta kopnenih površina SAD-a, u njima živi oko 80 procenata ukupnog stanovništva.

Mnogo je faktora zbog kojih su visoko naseljena područja sjajna za život. Veliki gradovi predstavljaju veliku priliku, ekonomsku i društvenu, što privlači ljude svih profesija, a naročito mlade koji traže napredak u karijeri i društvenom životu. Drugi glavni razlog za življenje u ovim sredinama je jednostavan pristup raznim zabavnim sadržajima koji su u ruralnim sredinama relativno oskudni.

Ali život u velikim gradovima takođe zahteva kompromise. Veći troškovi života, zagađenje, zastoji u saobraćaju i ograničenje životnog prostora neki su od otežavajućih faktora.

Da bi čitaocima pomogao da pronađu najbolji veliki grad koji mogu nazvati domom, WalletHub je uporedio 62 najveća američka grada na osnovu 56 ključnih pokazatelja atraktivnosti. U istraživanju korišćeni su faktori kao što su kvaliteta javnih škola, životni vek, mogućnosti zapošljavanja i poreza na imovinu.

Najbolji grad po ovom istraživanju jeste Virginia Beach, a prate je Austin i Seattle. Na samom dnu liste nalaze se Detroit, Cleveland i Memphis.

Kada je u pitanju Čikago, prema ovom istraživanju nalazi se na 23. mestu ove Wallethub liste.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_single_image image=”3163″ img_size=”large” css=”.vc_custom_1569888928968{padding-top: 2em !important;padding-bottom: 2em !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_single_image image=”3162″ img_size=”large” css=”.vc_custom_1569888943429{padding-top: 2em !important;padding-bottom: 2em !important;}”][/vc_column][/vc_row]

COMMENTS

WORDPRESS: 0