Vuori i Sandro otvorili prodavnice u Fashion Outlets of Chicago

Vuori i Sandro otvorili prodavnice u Fashion Outlets of Chicago

Druga runda otkaza za nedelju dana: Amazon otpustio 180 ljudi
U SAD počela distribucija besplatnih kompleta za samotestiranje putnika na aerodromima
Amerika: Gotovo 200.000 ljudi je našlo novi posao u novembru

Ove dve prodavnice pridružuju se broju od 130 drugih dizajnerskih outlet prodavnica u Fashion Outlets of Chicago u predgrađu Rosemont.

Brend sportske odeće Vuori sada je otvoren na drugom spratu tržnog centra, koji se nalazi na adresi 5220 Fashion Outlets Way, prema saopštenju za javnost.

Outlet Vuori je jedina prodavnica ovog brenda na srednjem zapadu, navodi se u saopštenju. Druge Vuori prodavnice u oblasti Čikaga uključuju prodajna mesta u Old Orchard Mall u Skokie i Oakbrook Center Mall u Oak Brook, kao i lokacije u Lake View i Gold Coast.

Pariska modna marka Sandro takođe je nedavno otvorila prodavnicu u outlet tržnom centru u Rosemontu, navodi se u saopštenju. Kupci mogu pronaći novu Sandro prodavnicu takođe na drugom spratu tržnog centra.

Sandro ima samostalnu prodavnicu na Oak Street u Čikagu, prema web stranici brenda. Ovaj brend odeće takođe se prodaje u Bloomie’s u Old Orchard i u Bloomingdale’s na North Michigan Avenue.

Ove dve prodavnice pridružuju se broju od 130 drugih dizajnerskih outlet prodavnica u Fashion Outlets of Chicago, uključujući Aritzu, lululemon i druge. Obe prodavnice su otvorene za javnost krajem prošlog meseca.

NBC5 Chicago

COMMENTS

WORDPRESS: 0