Vodič za plaže u Čikagu: Pripremite se za visoke temperature

Vodič za plaže u Čikagu: Pripremite se za visoke temperature

USCIS: Automatsko produženje radnih dozvola i do 540 dana
Najlakši način da obnovite svoj američki pasoš
Ovo su čikaški restorani i barovi koji zahtevaju dokaz o vakcinaciji za svoje posetioce

Sa dolaskom visokih temperatura naredne nedelje, plaže u Čikagu će biti ključno mesto za osveženje i uživanje za mnoge građane. Nakon prijatnog početka vikenda, očekuje se intenzivna vrućina, a gradske plaže pružaju savršeno mesto za beg od vreline.

Plaže su zvanično otvorene u petak, 24. maja, pre vikenda za Dan sećanja, i biće otvorene svakodnevno od 11:00 do 19:00 časova tokom cele letnje sezone, sve do Dana rada.

 Otvorene plaže

Čikago ima ukupno 23 plaže koje će biti dostupne tokom leta. Plaže su besplatne i nalaze se duž jezerske obale, pružajući odlične opcije za opuštanje i uživanje u vodi. Osim toga, jedina unutrašnja plaža u gradu, Humboldt Beach, ponovo se otvara nakon četiri godine pauze.

Ponovno otvaranje Humboldt Beach-a

Datum ponovnog otvaranja: 8. jun

Humboldt Beach u parku Humboldt se ponovo otvara nakon četiri godine. Ova plaža nudi jedinstvenu opciju za one koji žele da uživaju u vodi bez potrebe da putuju do jezera Mičigen.

Saveti za posetioce plaža

Plaže su otvorene svakodnevno od 11:00 do 19:00 časova. Ovo je idealno vreme za posetu jer su spasioci na dužnosti, što osigurava bezbednost posetilaca.

Sve gradske plaže su besplatne za posetioce. Ovo pruža odličnu priliku za uživanje u letnjim aktivnostima bez dodatnih troškova.

Važno je pratiti sve sigurnosne mere i uputstva spasilaca. Izbegavajte plivanje van označenih zona i pazite na vremenske uslove koji mogu uticati na sigurnost na vodi.

Tokom toplih dana i vikenda, plaže mogu biti veoma posećene. Preporučuje se da dođete ranije kako biste zauzeli dobro mesto i izbegli gužvu.

Predviđa se da će balmi i topli dani privući veliki broj ljudi na plaže. Ovo će biti prilika za mnoge da po prvi put ove godine uživaju u vodi i sunčaju se. Visoke temperature koje dolaze čine plaže idealnim mestom za bekstvo od vrućine i uživanje u letnjem ambijentu.

Čikago je spreman za još jednu uzbudljivu letnju sezonu sa svojim brojnim plažama koje nude besplatan ulaz i sigurno okruženje za sve posetioce. Sa intenzivnom toplotom na pomolu, poseta plaži može biti osvežavajuće i prijatno iskustvo za sve one koji traže mesto za opuštanje i uživanje u suncu i vodi.

NBC5 Chicago

COMMENTS

WORDPRESS: 0