Viber unosi značajne promene u chat

Viber unosi značajne promene u chat

Vakcinisani Amerikanci imaju pravo da se okupljaju bez maski
AMC bioskopi će od sada naplaćivati cene karata u zavisnosti vašeg sedišta
U ovoj američkoj državi plaća se najveći porez na imovinu

Viber, popularna aplikacija za dopisivanje u vlasništvu kompanije Rakuten, napravila je značajan korak u unapređenju korisničkog iskustva lansiranjem nove funkcije nazvane ‘Folders’ (Fascikle).

Ova inovativna funkcija ima za cilj poboljšanje organizacije razgovora, omogućavajući korisnicima da kategorizuju svoje razgovore u do pet različitih foldera za dopisivanje. Sa globalnim uvođenjem u toku, ova funkcija će biti dostupna svim korisnicima koji koriste Viber verziju 22.0 ili noviju u narednim mesecima.

Konkretno, ova funkcija će biti dostupna korisnicima koji aktivno učestvuju u više od 10 razgovora. Dodatno, ona ne podržava skrivene razgovore, poruke iz Viber Pay-a, kao ni određene poslovne i korisničke interakcije.

Važno je napomenuti da Viberova funkcija Fascikli nije prva takve vrste u industriji aplikacija za dopisivanje. Telegram je uveo sličnu funkcionalnost 2020. godine, nudeći korisnicima mogućnost organizovanja razgovora u fascikle i čak deljenje istih sa drugima.

Međutim, implementacija ove funkcije od strane Vibera se ističe zbog svoje jednostavnosti i široke primenljivosti na različite vrste razgovora.

bnnbreaking.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0