VIBE Radio – Pravo mesto za ljubitelje kvalitetnog zvuka

VIBE Radio – Pravo mesto za ljubitelje kvalitetnog zvuka

USCIS – Produženja vezana za COVID trajaće do januara 2023. godine
Novi zakon u Ilinoisu omogućava imigrantima da postanu policajci bez američkog državljanstva
Američki FED rekordno podigao kamatnu stopu – šta to znači za građane?

VIBE Radio je internet radio stanica sa sedištem u Chicagu koja će svojim slušaocima svakodnevno plasirati širok spektar muzičkih pravaca, uključujući najaktuelnije hitove house muzike, muzike devedesetih, domaće pop-rok muzike, evergreen hitove, kao i sofisticiran repertoar retro hip-hop hitova.

Ono što sa sigurnošću možemo reći jeste to da VIBE Radio predstavlja pravo mesto za ljubitelje kvalitetnog zvuka.

Slušaoci će imati priliku da svakog dana uživaju u najboljim hitovima, od legendarnih izvođača kao što su Britney Spears, Backstreet Boys i Madonna, do savremenih zvijezda kao što su Justin Bieber, Ariana Grande i Taylor Swift i drugi..

Devedesete su bile decenija koja je obeležena mnogim hitovima iz različitih muzičkih žanrova, od popa i rocka do hip hopa i rave muzike.  VIBE Radio nudi šarolik mix hitova iz devedesetih, uključujući i one koji su obeležili klupsku scenu na Ex-YU prostorima, kao i globalno aktuelne hitove i izvođače.

Domaća pop muzika je muzički žanr koji se fokusira na izvođače sa prostora bivše Jugoslavije. VIBE Radio donosi najbolje domaće pop hitove iz prošlosti i danas.

Evergreen muzika je ona muzika koja ostaje popularna i danas, bez obzira na to koliko je stara. VIBE Radio će imati posebne setove i emisiju posvećenu evergreen hitovima, u kojoj će slušaoci moći da poslušaju najbolje muzičke hitove iz prošlosti i da se prisjete uspomena iz mladosti. Dakle, bilo da ste rođeni 60-ih, 70-ih, 80-ih i 90-ih godina, na talasima VIBE Radija ćete pronaći hitove, koji su oblikovali odrastanje i život mnogih generacija.

Ukoliko ste ljubitelj muzike, kulture i pravih vrednosti, VIBE Radio je prava stanica za vas. Slušajte nas na adresi: www.viberadio.us, a takođe budite u toku sa najvažnijim dešavanjima, putem naše Instagram stranice: www.instagram.com/viberadio.us

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0