Uživajte u najvećoj svetskoj digitalnoj izložbi umetničkih dela u Čikagu

Uživajte u najvećoj svetskoj digitalnoj izložbi umetničkih dela u Čikagu

Southwest Airlines od 14. februara leti sa aerodroma O’Hare. 20 novih letova dnevno
Najbolji gradovi sa plažama u Ilinoisu
Amazon Prime Day: Spremite se za najveću globalnu online rasprodaju, 11-12. jula

Art Institute of Chicago u saradnji sa izložbom Monet, organizovaće najveću virtuelnu izložbu slika.  Art on the MART osvetljavaće poznatu zgradu projekcijama slika poznatog impresioniste Kloda Monea. Projekcije uključuju šest poznatih slika iz pomenute izložbe ovog slavnog slikara.

Među slikama koje će biti projektovane nalaze se Monetove slike”Water Lilies” i “Stacks of Wheat“, koje će biti praćene kompozicijama klasične muzike.

Art on the MART takođe projektuje portrete savremene američke umetnice Bise Butler. Ovaj projekat predstavlja najveću stalnu digitalnu projekciju umetničkih dela na svetu. Program će trajati 30 minuta i prikazivaće se svake večeri u 7 i 7:30 p.m.

Svi zainteresovani mogu besplatno pratiti program sa lokacija Riverwalk Jetty ili Wacker Dr. (između Wells-a i Lake St.). Za praćenje ove dve populerne izložbe ulaznice nisu potrebne.

Zbog aktuelne pandemije koronavirusa, postavljena su i neka ograničenja za građane koji žele da pogledaju ove očaravajuće projekcije.

U skladu sa smernicama grada Čikaga, na Riverwalk-u ne može biti više od 100 ljudi u isto vreme. Neophodno je da pridržavaju sva pravila o socijalnom distanciranju u obavezno nošenje zaštitnih maski.

Izvor: Artonthemart

COMMENTS

WORDPRESS: 0