Uživajte u bioskopu na otvorenom u više od 100 parkova u Čikagu

Uživajte u bioskopu na otvorenom u više od 100 parkova u Čikagu

Najveći svetski naučnici koji su živeli u Americi
U narednih 20 godina, milenijalci će naslediti oko 90 triliona dolara imovine
Izrada DOT Legal sleepera za box kamione

Čikaški parkovi započinju leto pružajući mogućnost da se izađe napolje i uživa u poznatim filmskim hitovima na letnjem vazduhu.

“Filmovi u parkovima” su besplatno iskustvo za stanovnike Čikaga, gde mogu da uživaju u filmovima u svojim lokalnim parkovima, od klasičnih holivudskih hitova do novijih filmskih ostvarenja prilagođenih celoj porodici.

Ovogodišnja serija obuhvata filmove sa ocenom od G do PG-13 u preko 100 parkova širom grada, sa filmovima kao što su “Kazablanka” iz 1943. godine i “Svetlosna godina” iz 2022. godine.

Ostali filmovi uključuju “Nešto vruće”, “Slobodan dan Ferisa Bjulera”, “Prostorna košarka”, “Indijana Džouns”, “Neviđeni”, “Koko” i “Totsi”. Projekcije filmova traju od sada do 9. septembra i mogu se videti u Čikagu u čak tri parka u jednoj večeri. Potpuni raspored lokacija, filmova i kontakt informacija Park Distrikta možete pronaći ovde.

Projekcije filmova počinju u sumrak, između 19 i 21 čas, u zavisnosti od vremenskih uslova. Čikaški parkovi preporučuju da proverite aplikacije za vremensku prognozu unapred kako biste dobili tačno vreme sumraka.

Iako su “Filmovi u parkovima” prijateljski nastrojeni prema psima, svaki park ima svoja pravila i ograničenja za pse. Sva pitanja u vezi sa pristupom psima, kao i korišćenjem objekata i dostupnosti toaleta, možete uputiti lokalnom parku.

NBC

COMMENTS

WORDPRESS: 0