Uživajte u bioskopu na otvorenom u više od 100 parkova u Čikagu

Uživajte u bioskopu na otvorenom u više od 100 parkova u Čikagu

Savetodavni komitet odobrio novu Moderninu vakcinu, čeka se odluka FDA
Reprezentacija Srbije pobedom započela kvafilikacije za SP
Frontier Airlines otkazuje veliki broj letova od sledećeg meseca

Čikaški parkovi započinju leto pružajući mogućnost da se izađe napolje i uživa u poznatim filmskim hitovima na letnjem vazduhu.

“Filmovi u parkovima” su besplatno iskustvo za stanovnike Čikaga, gde mogu da uživaju u filmovima u svojim lokalnim parkovima, od klasičnih holivudskih hitova do novijih filmskih ostvarenja prilagođenih celoj porodici.

Ovogodišnja serija obuhvata filmove sa ocenom od G do PG-13 u preko 100 parkova širom grada, sa filmovima kao što su “Kazablanka” iz 1943. godine i “Svetlosna godina” iz 2022. godine.

Ostali filmovi uključuju “Nešto vruće”, “Slobodan dan Ferisa Bjulera”, “Prostorna košarka”, “Indijana Džouns”, “Neviđeni”, “Koko” i “Totsi”. Projekcije filmova traju od sada do 9. septembra i mogu se videti u Čikagu u čak tri parka u jednoj večeri. Potpuni raspored lokacija, filmova i kontakt informacija Park Distrikta možete pronaći ovde.

Projekcije filmova počinju u sumrak, između 19 i 21 čas, u zavisnosti od vremenskih uslova. Čikaški parkovi preporučuju da proverite aplikacije za vremensku prognozu unapred kako biste dobili tačno vreme sumraka.

Iako su “Filmovi u parkovima” prijateljski nastrojeni prema psima, svaki park ima svoja pravila i ograničenja za pse. Sva pitanja u vezi sa pristupom psima, kao i korišćenjem objekata i dostupnosti toaleta, možete uputiti lokalnom parku.

NBC

COMMENTS

WORDPRESS: 0