Uživajte na otvorenom klizalištu Parkway Bank Parku do kraja februara

Uživajte na otvorenom klizalištu Parkway Bank Parku do kraja februara

Humanitarni turnir “Trojka iz Bloka” u Čikagu 17. juna
Filmski spektakl u Čikagu: Bioskop sa platnom veličine košarkaškog terena otvara vrata za posetioce
Ne propustite: Srpski Filmski Festival u Čikagu

Klizanje se vraća u Čikago na velika vrata. Klizalište Chicago Wolves Ice Rink u Parkway Bank Parku biće otovoreno i nedeljom od 6. januara do 28. februara. Kako bi se osiguralo socijalno distanciranje ove godine, otvoreno klizalište će ograničiti kapacitete i potrebne su rezervacije za klizanje.

Rezervacije termina od 45 minuta i iznajmljivanje klizaljki mogu se uraditi online. Ulaz na klizalište Chicago Wolves je besplatno, međutim za zadržavanje rezervacija potrebna je kreditna kartica. Gosti su pozvani da ponesu svoje klizaljke ili da iznajme klizaljke za 8 dolara. Gostima sa rezervacijama koji se ne pojave na vreme biće naplaćeno 8 dolara po osobi. Povraćaj novca dobiće gosti koji su otkazali rezervacije zbog zatvaranja klizališta izazvanog lošim vremenskim uslovima ili zbog novih pravila vezanih za pandemiju COVID-19.

Parkway Bank Park je primenio nekoliko novih zdravstvenih i bezbednosnih procedura kako bi osigurao sigurnost svog osoblja i gostiju, uključujući, ali ne ograničavajući se, na proveru temperature klizača po dolasku i poboljšano čišćenje površina koje se često dodiruju. Maske za lice su potrebne osoblju i klizačimakoji se podstiču da nastave da nose maske za lice tokom klizanja.

Izvor:Chicago Tribune

COMMENTS

WORDPRESS: 0