Ukoliko želite da se za vas proizvod ili usluge čuje u Čikagu, ali i na prostoru čitave Amerike, internet portal Chicago Glasnik predstavlja sjajnu mogućnost za promociju Vašeg biznisa. 

6 RAZLOGA ZBOG KOJIH TREBA DA SE REKLAMIRATE NA PORTALU CHICAGO GLASNIK?

  1. Kvalitetan i atraktivan sadržaj našeg portala. Sve informacije vezane su isključivo za dešavanja i život u Americi! Mi smo jedini portal bez politike, estrade i crne hronike. 
  2.  Prava ciljna grupa za promovisanje vašeg biznisa. Više od 90% posetilaca našeg sajta jesu ljudi koji žive, rade i stvaraju u SAD. Naš portal mesečno poseti više od 100 000 posetilaca iz SAD.
  3. Veliki broj pravih pratilaca na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Naši profili su optimizovani u skladu sa najnovijim trendovima iz oblasti digitalnog marketinga (IG Reels, video snimci).
  4. Pristupačne cene reklamnih paketa. Naši reklamni paketi nude opcije za sve, kako za velike biznise tako i one koji po prvi put izlaze na tržište. 
  5. Garantujemo da će vaša reklama biti viđena. Jedan od glavnih ciljeva portala jeste kvalitetna promocija naših poslovnih partnera. Struktura i dizajn našeg sajta omogućavaju da vaš reklamni baner bude viđen. Vaš baner neće nestati u moru sličnih reklama, već će biti jasan i “upadati” u oči našim posetiocima.
  6. Najbrži način da kupite kvalitetan reklamni prostor. Vaš reklamni paket možete kupiti za manje od jednog minuta. Nema potreba da šaljete novac preko zelle-a, bankovnog računa ili da satima čekate na konfirmaciju da je vaša uplata uspešno izvršena. 

Naš marketing tim će  izraditi banere i reklamni materijal (slike, reels) po najnovijim standardima iz oblasti digitalnog marketinga.

Nakon kupovine reklamnog paketa naš marketing tim će vas kontaktirati u najkraćem roku!

IZABERITE ŽELJENI PAKET!

SINGLE POST PAKET