United Airlines uvela nove funkcije na svojoj aplikaciji za pomoć putnicima tokom kašnjenja i otkazivanja letova

United Airlines uvela nove funkcije na svojoj aplikaciji za pomoć putnicima tokom kašnjenja i otkazivanja letova

Postignut preliminarni dogovor o podizanju granice zaduživanja SAD-a
Kompanija Neuralink dobila odobrenje za testiranje svog implanta na ljudima
Ovo su najbolje plaćeni i najtraženiji tehnološki poslovi u Americi za 2022. godinu

United Airlines iz Čikaga saopštila je da će koristiti svoju aplikaciju za slanje opcija za ponovno rezervisanje putnicima u slučaju kašnjenja ili otkazivanja letova, a u nekim slučajevima i vaučere za obroke i hotelske sobe.

United je u četvrtak objavio da je počeo testiranje ove usluge na svojoj aplikaciji krajem prošle godine i utvrdio da je smanjilo broj ljudi koji čekaju u redovima na aerodromima da bi razgovarali sa agentima aviokompanije.

Aviokompanije su pod pritiskom administracije predsednika Bidena da poboljšaju uslugu putnicima. Ministarstvo saobraćaja je nedavno najavilo da će početi da donosi nova pravila koja će zahtevati odštetu putnicima kada aviokompanija izazove kašnjenja i otkazivanja letova.

Glavna direktorka za korisničko iskustvo u Unitedu, Linda Jojo, izjavila je da će nove opcije aplikacije štedeti vreme i smanjiti stres putnicima jer “znamo da stvari ne idu uvek prema planu”.

Ove godine je United otkazao oko 5.400 letova, što čini 1,3% od ukupnog rasporeda, što je u skladu sa industrijskim prosekom, prema podacima sa FlightAware.com. Skoro 100.000 drugih letova Uniteda ove godine kasnilo je najmanje 15 minuta.

NBC

COMMENTS

WORDPRESS: 0