United Airlines od leta 2023. uvodi direktne letove iz Čikaga do popularnih evropskih destinacija

United Airlines od leta 2023. uvodi direktne letove iz Čikaga do popularnih evropskih destinacija

Tramp predstavio imigracioni plan koji bi ograničio pristup imigraciji za milione pojedinaca
Razvodite se u toku procesa za Zelenu Kartu? Evo šta treba da znate u ovom slučaju
Tržište nekretnina u krizi: Ovo su američki gradovi sa najvećim padom cena

United Airlines najavio dodatne je direktne letove iz Čikaga za Evropu sa svojim letnjim rasporedom za 2023. u sredu.

Počevši od 25. maja, United će dodati još sezonskih letova za Šenon u Irskoj sa novim dnevnim letovima iz Čikaga O’Hara – dajući klijentima više mogućnosti da istraže zapadnu obalu zemlje, uključujući Limerik i Golvej. Junajted će leteti Boingom 757-200 na ovoj ruti.

Sledećeg leta, United će imati nove direktne, dnevne letove za Barselonu iz O’Hara na Boing 787-8 Dreamliner, počevši od 25. maja.

Junajted će iz Čikaga leteti na 14 destinacija u Evropi. Ovaj novi let se zasniva na postojećoj liniji Junajteda za Barselonu iz Njujorka/Njuarka i Vašingtona Dalesa.

Pored novih letova iz Čikaga, United planira da doda letove iz svojih drugih domaćih čvorišta, uključujući više letova do nekih od najpopularnijih destinacija u Evropi, uključujući Rim, Pariz, Barselonu, London, Berlin i Šenon. Ukupno, United će sledećeg leta leteti u 37 gradova u Evropi, Africi i na Bliskom istoku.

„Sledećeg leta United nudi najbolje iz oba sveta: olakšavamo našim klijentima da posete najpopularnije gradove u Evropi, ali takođe proširujemo svoj domet kako bismo putnicima dali pristup novim mestima na kojima možda nisu bili sposoban da leti direktno ranije“, rekao je Patrik Kvejl, viši potpredsednik globalnog planiranja mreže i saveza u Junajtedu. „Očekujemo još jedno radno leto za međunarodna putovanja i ponosni smo što gradimo na našoj globalnoj mreži vodeće u industriji kako bismo našim klijentima ponudili najširi spektar destinacija i najpogodnije opcije putovanja.

United je zabeležio istorijski nivo potražnje za putovanjima u Evropu na letnjem vrhuncu, 20% veći u odnosu na 2019. godinu, i fokusiran je na razvoj svoje mreže kako bi služio stalnoj snazi potražnje.

Prošlog leta, United je dodao direktne linije do Milana i Rejkjavika na Islandu iz O’Hara, obe rute koje će se vratiti sledećeg leta. Sa više od 14.000 zaposlenih u Čikagu, United je posvećen tome da bude snaga dobra u ovoj zajednici, saopštila je avio-kompanija.

Karte za nove letove United za leto 2023. su sada u prodaji.

Fox 32

COMMENTS

WORDPRESS: 0