Ulice se zatvaraju u ponedeljak zbog NASCAR trke u Čikagu

Ulice se zatvaraju u ponedeljak zbog NASCAR trke u Čikagu

Austin je najprivlačniji američki grad za milionere. Čikago i Njujork gube najbogatije
Savršeni vikend: Navy Pier organizuje vatromet na temu Dana zaljubljenih
For RENT – Brand New 2024 Mack Trucks

Potpuno zatvaranje trasa neće se desiti sve do vikenda kada se održava NASCAR trka u Čikagu, ali zatvaranja će početi da stupaju na snagu u ponedeljak uveče.

Sa drugom NASCAR trkom u Čikagu koja je zakazana za nešto više od mesec dana, fanovi mogu da zavire u trkačke aktivnosti zahvaljujući NASCAR iskustvu ulične trke, koje se otvara u petak u Muzeju istorije Čikaga.

Prva serija zatvaranja ulica u pripremi za NASCAR trku 2024. godine u Čikagu počeće u ponedeljak, skoro mesec dana pre zakazanog početka trkačkog vikenda.

Od 12.01 ujutro u ponedeljak, ulica Ida B. Wells Drive će biti zatvorena između avenije Michigan i ulice Columbus Drive, omogućavajući početak radova na glavnoj tribini na trasi.

Ograničenja parkiranja će takođe početi duž južne strane ulice Columbus Drive između Jackson Drive i Balbo Drive, prema rečima zvaničnika iz Odeljenja za saobraćaj Čikaga.

Zatvaranja počinju dok zvaničnici iz Čikaga promovišu skraćeni period za izgradnju trke, smanjujući ga na 19 dana u odnosu na 25 dana prethodne godine. Dodatna zatvaranja će početi devet dana kasnije, 19. juna, dok će se većina zatvaranja realizovati 27. juna.

NBC Chicago

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0