fbpx

Ugostiteljski objekti na Chicago Riverwalk-u ponovo otvoreni za posetioce

Ugostiteljski objekti na Chicago Riverwalk-u ponovo otvoreni za posetioce

Evo kada će se otvoriti barovi i čuveni Lakefront Trail u Čikagu
Domaći film “Otac” uskoro i u bioskopima u Americi
Royal Caribbean i Celebrity Cruises nastavljaju sa radom u Severnoj Americi od juna

Barovi, restorani i drugi uslužni objekti ponovo su otvoreni duž najpoznatijeg čikaškog šetališta, Chicago Riverwalk-a. Počevši od petka svi objekti su ponovo u funkciji, dok grad nastavlja da izlazi iz ograničenja i zatvaranja nametnutih zbog pandemije koronavirusa.

Island Party Hut, City Winery i Beat Kitchen on the River prvi su koji će dobrodošlicu gostima od 9. aprila, a u narednim sedmicama će ih kontinuirano pratiti još kompanija. Kompletne koncesije, uključujući ture brodom i iznajmljivanje kajaka, trebale bi biti pokrenute do kraja maja, rekli su zvaničnici.

Sledeći smernice čikaškog Odeljenja za javno zdravlje, svi se moraju pridržavati mera socijalnog distanciranja od 6 stopa, grupe će biti ograničene na 10 ljudi, potrebne su zaštitne maske, osim kada posetioci aktivno jedu ili piju. Rezervacije nisu potrebne, ali se preporučuju zbog ograničenog kapaciteta.

Riveralk se prostire na 1,25 milja duž glavnog kraka reke Chicago od Lake Streeka do Lakefronta. Staza je otvorena od 6 a.m do 11 p.m. svakodnevno.

News

COMMENTS

WORDPRESS: 0