Uber najavljuje novu opciju Shuttle za jeftiniji prevoz do aerodroma

Uber najavljuje novu opciju Shuttle za jeftiniji prevoz do aerodroma

Nova Platforma Civvl – “Uber” za prinudno iseljenje Amerikanaca pogođenih krizom
Čikago je sedmi najgori u državi: Građani provode 155 sati godišnje u saobraćaju
Filadelfija ponovo uvela mandat za maske u zatvorenom prostoru. Da li će Čikago biti sledeći?

Ove nedelje, kompanija za deljenje vožnji Uber je predstavila Uber Shuttle, novu uslugu koja omogućava prevoz do i od velikih objekata, uključujući aerodrome i koncerte u Sjedinjenim Američkim Državama.

Tokom godišnje prezentacije proizvoda u sredu, Uber je objasnio da će shuttle usluge pružiti povoljniju opciju prevoza i smanjiti gužve u područjima sa velikim saobraćajem. Shuttles će funkcionisati slično kao autobusi sa rezervisanim mestima, gde putnici mogu rezervisati mesto u vozilu koje može primiti do 55 ljudi po vožnji.

“Bez obzira da li ste putnik, ljubitelj sporta ili posetilac koncerata, pripremite se jer Uber Shuttle uskoro stiže,” izjavio je Anthony le Roux, generalni menadžer Uber Shuttle usluge, tokom prezentacije proizvoda. Što se tiče uvođenja nove usluge, le Roux je opisao aerodromsku shuttle uslugu kao “pilot projekat” sa aerodromskim partnerima, ali nije mogao da otkrije koji će aerodromi biti deo novog iskustva.

Shuttle usluga će inicijalno biti lansirana za prevoz do koncertnih mesta u Čikagu, Šarloti i Pitsburgu. Usluga će takođe biti dostupna na stadionu Hard Rock u Majamiju, gde igraju Miami Dolphins, i na još nekoliko lokacija.

Ova inicijativa ima za cilj da pruži ekonomičniju opciju prevoza i smanji saobraćajne gužve, posebno u visokofrekventnim područjima, čime se zadovoljavaju različite potrebe korisnika.

travelandleisure.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0