Tramp zabranio sva putovanja iz Evrope u SAD na 30 dana usred pandemije koronavirusa!

Tramp zabranio sva putovanja iz Evrope u SAD na 30 dana usred pandemije koronavirusa!

Er Srbija planira uvođenje direktnog leta za Majami
KNJIGA “VERNI PRECIMA I SEBI” – naučite vašu decu srpskoj istoriji!
Danas je Sretenje – Dan Državnosti Republike Srbije!

Predsednik Tramp najavio je da će Sjedinjene Države zbog koronavirusa obustaviti sve letove iz Evrope na 30 dana. Restrikcije počinju u petak i ne odnose se na Ujedinjeno Kraljevstvo.

Zvaničnici države Ilinois u sredu su registrovali šest novih slučajeva koronavirusa, čime je ukupan broj u ovoj državi skočio na 25. U međuvremenu, radnik Prudential Plaze u centru Čikaga bio je pozitivan na virus, zbog čega su kompanije u obližnjim zgradama preduzele mere za sprečavanje širenje virusa.

Otkazane su parade za Dan Svetog Patrika u Čikagu, pošto su se slučajevi koronavirusa proširili na područje Čikaga u državi Ilinois.

Broj slučajeva koronavirusa u Sjedinjenim Državama, prema podacima agencije Associated Press, skočio je u sredu na više od 1.000 – od kojih je najmanje 31 bilo sa smrtnim ishodom, izjavio je direktor CDC-a Robert Redfield. U Ilinoisu nije zabeležen smrtni slučaj.

Svetska zdravstvena organizacija proglasila je u sredu da je globalna koronavirusna kriza sada pandemija. Virus je prijavljen u 118 zemalja, a više od 118.000 ljudi je zaraženo, a gotovo 4.300 smrtnih slučajeva evidentirano, prema VHO.

COMMENTS

WORDPRESS: 0