Top 10 Shopping centara u Čikagu!

Top 10 Shopping centara u Čikagu!

TripAdvisor izabrao najbolje “Steakhouse” u Čikagu
Aviokompanije u SAD uvode obavezno nošenje maski za putnike
Uveden policijski čas u Čikagu, centar grada ograničen samo za stanovnike i radnike

Građani Čikaga ne treba daleko da putuju da bi stigli do poznatih dizajnera, prestižnih brendova, a turisti iz celog sveta obožavaju dolazak u ovaj grad povodom kupovine. Veliki broj tržnih centara u Čikagu pored kupovine nudi i mnoštvo zabave. Pred nama je jedan od najvećih praznika u Americi, Labor Day, koji je poznat po sjajnim popustima. Chicago Glasnik vam donosi listu deset najboljih šoping molova u Čikagu po našem izboru. 

  1. 900 North Michigan Shops

Ovaj tržni centar sadrži preko 41 hiljade kvadratnih metara. U njemu se nalaze mnogo poznatih brendova poput  Bloomingdale’s, MaxMara, Gucci, Micheal Kors, Kate Spade New York, L’Occitane and J. Crew. Na petom i šestom nivou tržnog centra, nalazi se Aster Hall koji se prostire na preko 22 hiljade kvadratnih metara. Veliki izbor restorana nudi obilje hrane za svačiji ukus. Posetioci koji nisu u gradu mogu preko Concierge Desk da dobiju Exclusively 900 Card koja im daje niz popusta i ušteda u celom tržnom centru. Postoji ogroman parking na otvorenom, kao i garaža unutar centra što predstavlja veliku prednost potrošačima.

  1. Woodfield mall

woodfield mall

Ovo je jedan od najvećih zatvorenih tržnih centara u Sjedinjenim državama. Pored 300 šoping radnji, ovde možete pronaći i zabavu u The Improve, klubu komedije kao i Yu Kids Island, igralište za mališane.

  1. The Shops at the North bridge

Ovo je trgovačka četvrt sa preko 50 maloprodaja svetskih brendova, i sa preko 20 restorana. Tržnim centar dominira Nordstrom. Veliki broj radnji je pet friendly. Napravite minimalnu kupovinu od 10$ u prodavnicama The North Bridge ili Nordstorm i dobićete popust za parkiranje.

  1. Block Thirty Seven

Predstavlja urbani tržni centar koji je smešten u središtu Loop-a i privlači puno pažnje okolnih stanara kao i onih koji vole kupovinu na State Streat-u. Pored standardne šoping ponude ovde u ponudi imate i fitnes centar, restorane i latino market. U Hot Tix možete pronaći ulaznice u pola cene za preko 200 pozorišta u Čikagu. 

  1. SOUTHPORT CORRIDOR

Southport koridor, lako je dostupan CTA Brown Linijom ili kratkom šetnjom od Wrigley Fielda. Southport donosi “Čikago” sa eklektičnom mešavinom butika odeće, dinamičnih restorana i porodičnih atrakcija.

  1. FASHION OUTLETS OF CHICAGO

FASHION OUTLETS OF CHICAGO otvoreni su 2013. godine i postali su popularno šoping mesto u blizini Čikaga za turiste i lokalno stanovništvo. Gornji nivo tržnog centra ima high-end prodavnice poput Boss, Gucci, Armani i Prada, a prvi sprat su zauzeli kompanije poput Nike, GAP, PUMA i Saks. Do besplatnog prevoza do tržnog centra dolazi s međunarodnog aerodroma O’Hare, koji je udaljen samo nekoliko minuta.

  1. ANDERSONVILLE

Na severnoj strani Čikaga, Andersonville je poznat po svojim švedskim korenima i jedinstvenom šopingu iskustvu. Među prodavnicama ima nekoliko antiknih i vintage prodavnica; radnje sa slatkišima; knjižare; butici sa odećom i obućom ; nameštaj; muzički instrumenti; posuđe, hrana i vina.

  1. RANDOLPH STREET MARKET

USA Today svrstao je ovaj market u kategoriju “Top 10 American Flea Markets,” “, ove godine Randolph Street Market proslavlja 17 godina postojanja u čikaškom kvartu West Loop. Izbirljivi kupci mogu ovde pronaći mnoštvo različitih brendova, zabavne sadržaje i hranu u više od 300 prodavnica.

  1. WATER TOWER PLACE

 

Ovaj šoping centar na osam nivoa, smešten na severnom delu Veličanstvene milje predstavlja više od kupovine. Pored 104 prodavnice, postoji bezbroj opcija za kvalitetan obrok, pozorište koje je deo Broadvaya u Čikagu i muzej sporta u Čikagu. Trgovine poput prodavnice Lego, Maci’s, Forever 21 i Sephora kao i 14 restorana koje svakodnevno serviraju ukusnu hranu različitih kuhinja iz celog sveta.

  1. MAGNIFICENT MILE & STREETERVILLE

“MAGNIFICENT MILE” je verovatno najpoznatije mesto za kupovinu u Čikagu. Gužve su največe tokom leta i u vreme praznika. Prodavnice odeće poput Chanela, Giorgio Armani, Salvatore Ferragamo i Burberry, kao i druge prodavnice poput Apple, Nike, Sugar Bliss, Uniklo, Dilanove Candi Bar, smeštene su među neboderima. Pored “Mag Mile” -a postoje i tržni centri, uključujući Water Tower Place kao i prodavnice na koje uključuju Nordstrom u četiri etaže sa masivnim odeljenjem za cipele koji zauzima ceo prvi sprat. Apple Store i novi Chicago Roastery Starbucks koji je inače najveći Starbucks na svetu.

COMMENTS

WORDPRESS: 0