Toma Makedonski – Pravna podrška imigrantima u srcu Čikaga

Toma Makedonski – Pravna podrška imigrantima u srcu Čikaga

Najčešća pitanja koja se postavljaju tokom intervjua za “Zelenu Kartu”
SAD: Članovi porodica dobili većinu “zelenih karti” na osnovu zaposlenja tokom 2022.
USCIS olakšao promenu adrese za imigrante u procesu

ČIKAGO, Ilinos – U gradu poznatom po svojoj bogatoj kulturnoj raznolikosti, Toma Makedonski, Esq., osnivač pravne firme “TMA – The Toma Makedonski Immigration Firm”, ističe se kao ključni zagovornik prava imigranata. Sa preko 20 godina iskustva u oblasti imigracionog prava, advokat Makedonski donosi ne samo stručnost, već i ličnu posvećenost u svoj rad sa klijentima.

Rođen i odrastao u Čikagu kao prva generacija imigranata iz  Makedonije, advokat Toma Makedonski razume izazove s kojima se suočavaju imigrantiu potrazi za boljim životom u Sjedinjenim Američkim Državama. Njegovo obrazovanje uključuje diplomu Juris Doctor sa Pravnog fakulteta Univerziteta u Valparaisu i osnovne studije na Univerzitetu Loyola u Čikagu, Ilinos.

Osim što je iskusan advokat, Makedonski je takođe tečan na makedonskom, bugarskom i srpskom jeziku, što mu omogućava da direktno komunicira sa širokim spektrom klijenata i da im pruža usluge na jeziku koji najbolje razumeju. U svom radu, Makedonski se fokusira na pružanje transparentnih usluga po fiksnim cenama, omogućavajući klijentima da unapred znaju sve troškove vezane za njihov imigracioni slučaj, bez skrivenih iznenađenja.

Toma Makedonski, Esq.

Toma Makedonski, Esq.

“TMA – Toma Makedonski Pravna Firma za Imigraciju” nudi širok spektar pravnih usluga, uključujući pomoć u procesima dobijanja viza, stalnog boravka, državljanstva, kao i zaštite od deportacije. Makedonski i njegov tim posvećeni su tome da klijentima olakšaju put kroz složeni imigracioni sistem SAD, pružajući stručne savete i podršku na svakom koraku.

Za besplatnu konsultaciju, potencijalni klijenti mogu kontaktirati firmu na telefon 773-727-5491 ili posetiti zvaničnu veb stranicu www.immigrationlawhub.com. Sa pravnom firmom “TMA – Toma Makedonski”, imigranti u Čikagu i šire mogu pronaći pouzdanog partnera na svom putu ka ostvarenju američkog sna.

COMMENTS

WORDPRESS: 0