fbpx

Terminali čikaških aerodroma sada otvoreni samo za putnike i zaposlene

Terminali čikaških aerodroma sada otvoreni samo za putnike i zaposlene

Čikago dodao na listu za karantin putnike iz još dve savezne države
Nikola u Srbiji razvija mašinu koja će štampati čitave kuće za svega 15 sati
Prijave za glasanje u SAD ističu 5. oktobra. Evo kako da se registrujete

Pristup terminalima na čikaškim aerodromima O’Hare i Midway sada je ograničen samo na putnike i zaposlene na aerodromima sa legitimacijama.

Kako bi se osigurala bezbednost i sigurnost naših cenjenih putnika i zaposlenih, pristup aerodromskim terminalima je ograničen na putnike koji imaju avionske karte, one koji pomažu putnicima, zaposlene i one koji imaju zakonito poslovanje sa aerodromima“, navodi se u saopštenju čikaškog Ministarstvo za vazduhoplovstvo .

U cilju sprovođenja ovih ograničenja, obezbedjene aerodroma i policijska uprava u Čikagu postaviće noćni kontrolni punkt na svim CTA stajalištima na aerodromu. Putnici će morati da pokažu dokaz da tog dana lete, dok će zaposleni morati da pokažu svoju značku ili ličnu kartu. Ograničen pristup biće dozvoljen i za one koji pomažu putnicima.

Trenutno ne postoje planovi za dnevne kontrolne punktove, ali CDA i CPD zadržavaju pravo da traže odgovarajuće identifikacione dokumente, navodi se u saopštenju.

Još jedna promena, neće biti vozova Plave linije iz O’Hare-a svake večeri između ponoći i 4 sata ujutru kako bi se obavljalo dodatno čišćenje, navodi grad.

Aerodromi u Atlanti, Los Anđelesu, Njujorku i Filadelfiji takođe sprovode ovu politiku kao odgovor na pandemiju COVID-19.

Izvor: ABC 7 Chicago

COMMENTS

WORDPRESS: 0