Stanovnici Čikaga u fazi 1B-Plus državnog plana za vakcinaciju sada se mogu vakcinisati u United Centru

Stanovnici Čikaga u fazi 1B-Plus državnog plana za vakcinaciju sada se mogu vakcinisati u United Centru

Leto u Čikagu 2022.godine biće jako interesantno! Najavljeni Jazz fest, Taste of Chicago i Blues Fest
Razvodite se u toku procesa za Zelenu Kartu? Evo šta treba da znate u ovom slučaju
4 načina kako možete postati državljanin SAD. Ovo su koraci na putu do američkog pasoša

Počevši od nedelje popodne, promenjeni su uslovi za vakcinaciju u COVID United Centru. Ovom promenom će veći broj stanovnika Čikaga koji imaju 18 godina ili više a koji imaju već postojeća zdravstvene probleme moći da prime vakcinu.

Kao značajna promena, zakazivanje putem Zocdoc-a biće dostupno samo stanovnicima koji žive u gradu Čikagu. Prema kancelariji guvernera J.B.Pritzkera, promena je izvršena na zahtev Saveznog udruženja za upravljanje vanrednim situacijama kako bi se bolje osiguralo da će vakcine biti dostupne „ugroženom stanovništvu“ u samom gradu.

Svako ko je stariji od 18 godina sa zdravstvenim problemima, uključujući rak, dijabetes, gojaznost i druge popratne bolesti, može da se prijavi za vakcinaciju.

Za stanovnike prigradskog okruga Cook Cook koji se nadaju da će se prijaviti za vakcinaciju u United Centru, mesta za rezervacije će biti dostupna putem veb stranice COVID County Cook Cook početkom ove nedelje. Proces podnošenja zahteva za ta imenovanja biće objavljen narednih dana, prema zvaničnicima.

Pojedinci koji ne mogu da pristupe veb lokaciji mogu da zovu 833-308-1988 od ponedeljka do petka od 7 do 19 sati.

Neke od preostalih doza sa mesta masovne vakcinacije United Centra takođe će biti date mobilnim timovima za vakcinaciju i biće dostupne u područjima koja su najteže pogođena pandemijom, kažu zvaničnici.

Izvor: Chicago Tribune

COMMENTS

WORDPRESS: 0