U Čikagu postoji klub nazvan Bari 91, svi će znati i zašto, mada ime kluba ne znači da u njemu igraju samo zvezdaši. Klub nosi ime jedne ugledne kompanija kamiona čiji je vlasnik Aleksandar Pavlović, veliki ljubitelj fudbala. Klub Bari 91 je tokom dve poslednje godine osvojio veliki broj medalja. Na turniru u Čikagu osvojio je prvo mesto, u Atlantik Sitiju je bio drugi, drugo mesto i u Indijani, i u Mičigenu opet prvo mesto.

Ove godine jedan od najvećih uspeha je plasman u Prvu nacionalnu ligu malog fudbala u Čikagu. Zbog sjajnih rezultata klub je dobio poziv i odigrao prijateljski meč sa nacionalnom reprezentacijom SAD, na čijem čelu je gospodin Dušan Jakica, čovek iz Srbije koji je postao selektor SAD. Klub Bari ima u planu osnivanje fudbalske akademije u Čikagu, koja bi mogla da zadovolji povećano interesovanje za futsal.

SASTAV EKIPE

SJAJNU ekipu Bari 91, u kojoj ima i fudbalera i iz Crne Gore i BiH, čine: Saša Punoš (iz Bijeljine), Bojan Andonov (Dimitrovgrad), Igor Lukić (Šabac), Ivan Savović (Beograd), Nikola Andrić (Šabac), Milan Panić, kapiten, (Bela Crkva), Pavle Drašković (Vrnjačka Banja), Stefan Stevanović (Vranje), Zvezdan Lazić (Beograd), Gvozden Lončović (Pljevlja), Bato Radončić (Berane), Aleksandar Pavlović (Užice), Nikola Blažić (Zrenjanin), Bratislav Nikolić (Knjaževac) i Predrag Stanišić (Sarajevo).