Srećno predgrađe Čikaga: Već drugu nedelju zaredom građani osvajaju na lotou

Srećno predgrađe Čikaga: Već drugu nedelju zaredom građani osvajaju na lotou

Amerikanci bi dobili 5.000 dolara za kupovinu prema novom zakonu
Spajaju se Frontier i Spirit. Biće to peta najveća avio-kompanija u Americi
Kamiondžije pozivaju na bojkot Floride zbog novih imigracionih ograničenja

Po drugi put u jednoj nedelji, jedno srećno predgrađe Čikaga prodalo je dobitni loto tiket.

Prema portparolu Illinoisa Lottery, tiket Powerball-a vredan 50.000 dolara izvučen u ponedeljak prodat je u prodavnici Mr. Quick Ezz, koja se nalazi na adresi 980 S. Bartlett Road u Bartlettu, Illinois. Portparol je dodao da je tiket pogodio četiri broja plus crveni Powerball kako bi osvojio nagradu.

Još dva igrača iz Illinoisa takođe su ostvarila velike dobitke u izvlačenju Powerball-a u ponedeljak, dodao je portparol, pri čemu je jedan tiket osvojio 50.000 dolara, a drugi 100.000 dolara. Oba tiketa kupljena su online i poklopila su se sa četiri broja plus crveni Powerball kako bi osvojila nagradu, pri čemu je tiket vredan 100.000 dolara takođe imao Power Play.

Ovo je drugi put u samo nekoliko dana da je dobitni loto tiket prodat u Bartlettu. U četvrtak, tiket Mega Millions vredan 1 milion dolara prodat je na drugoj benzinskoj pumpi u Bartlettu, udaljenoj oko 1,5 milje. Muškarac koji je kupio taj tiket bio je deo kancelarijskog tima od 40 osoba.

“Rekao sam ‘hej, znate, loto je preko milijardu dolara’, pa sam rekao ‘hej momci, hajde da se okupimo, hajde da vidimo možemo li pobediti'”, rekao je Donald Gant NBC Chicagu prošle nedelje.

nbcchicago.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0