Srbijada 2023 – najveći sportski događaj srpske dijaspore ovog vikenda u Čikagu

Srbijada 2023 – najveći sportski događaj srpske dijaspore ovog vikenda u Čikagu

Chicagohenge 2021: Evo kada i gde možete videti ovaj jedinstveni čikaški fenomen
SERBIAN NEW YEAR’S EVE 2020
Posetite najveći kukuruzni lavirint na svetu u predgrađu Ilinoisa

Turnir u fudbalu – SRBIJADA 2022 održaće se ove godine u Akronu tokom “LABOR DAY” vikenda od 1. do 3. Septembra. Srbijada je najveći sportski događaj srpske dijaspore na severno američkom kontinetu koji okuplja preko 40 fudbalskih ekipa raznih kategorija a poseti ga svake godine više hiljada ljudi. Srbijada okuplja srbe iz Američke dijaspore iz svih krajeva Amerike, od Njujorka do Kalifornije. Domaćin ovogodišnje Srbijade je fudbalski klub Morava iz Čikaga.

Za više informacija posetitie zvanični sajt Srbijade.

Pored sportski aktivnosti možete osvojiti i vredne nagrade od sponzora turnira. 

MTEL Velika dodela nagrada – Osvojite impresivne nagrade: Svi zainteresovani, kao i posetioci manifestacije koji se registruju ulaze u uzbudljivu nagradnu igru sa fantastičnim nagradama:

  • 2 x PlayStation 5 konzola: Vaša igračka avantura postaje stvarnost sa ovim moćnim konzolama. Uživajte u najnovijim igrama i tehnologiji.
  • 10 x godišnja MTEL TV pretplata: Nikada ne propustite svoje omiljene TV kanale i domaće serije uz besplatnu godišnju pretplatu na MTEL TV. MTEL TV vam omogućava da gledate preko 270 kanala sa Balkana, domaće hit serije i kultne filmove.
  • 20 x polugodišnja MTEL TV pretplata: Uživajte u sjajnom TV iskustvu uz polugodišnju pretplatu na MTEL TV.

Registracija za Nagradnu igru: Svi zainteresovani za MTEL Veliku dodelu nagrada mogu se prijaviti OVDE brzo i jednostavno. Ova fantastična prilika važi za posetioce iz Sjedinjenih Američkih Država i Kanade. Posetioci manifestacije Srbijada koji se registruju na MTEL štandu ili skeniranjem koda sa MTEL promo materijala takođe mogu učestvovati. Prijave traju do 3. septembra do 8 PM CST.

COMMENTS

WORDPRESS: 0