Srbija do Majamija: Sa Floride stiže potvrda o direktnim letovima iz Beograda

Srbija do Majamija: Sa Floride stiže potvrda o direktnim letovima iz Beograda

Kalendar događaja za jul 2022.godine u Čikagu
Očekuju nas noćna zatvaranja na autoputu “Kennedy” zbog rekonstrukcije
U ovih 5 američkih gradova ljudi su najusamljeniji

Iz okruga Miami-Dade na Floridi, SAD, stiže potvrda planova za direktne letove između Beograda (BEG) i Majamija (MIA) koje će obavljati Air Serbia (JU).

Odeljenje za avijaciju u ovom okrugu potvrdilo je da srpska nacionalna avio-kompanija namerava da započne direktne letove između Beograda i najvećeg grada na Floridi.

Direktor marketinga i razvoja usluga u avio-saobraćaju u ovom okrugu, Emir Pineda, nedavno je rekao za Miami Today da su u stalnom kontaktu sa avio-prevoznicima, uključujući i Air Serbia, i da se nadaju uspostavljanju ove rute već početkom sledeće godine, prenosi Ex-Yu Aviation.

U februaru, ambasador Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama, izjavio je da će Majami postati sledeća destinacija avio-kompanije u Sjedinjenim Američkim Državama.

“Majami je sledeći na redu u SAD-u. Razgovori o novoj liniji za Majami vođeni su barem od prošle godine. Air Serbia je dosta daleko u pregovorima. Mislim da će se to desiti ove godine”, rekao je  Đurić. Ambasador je ranije napomenuo da bi prodaja karata za novu liniju mogla početi do kraja godine.

Sa svoje strane, Air Serbia je napomenula 2023. godine da će treća destinacija u Severnoj Americi biti dodata 2025. godine, sa opcijama Majami ili Toronto, dok će 2024. godina videti proširenje mreže ka Kini.

aero.telegraf.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0