Royal Caribbean i Celebrity Cruises nastavljaju sa radom u Severnoj Americi od juna

Royal Caribbean i Celebrity Cruises nastavljaju sa radom u Severnoj Americi od juna

Chicago SummerDance – Evo kada i gde će biti održane sve manifestacije
Novosadski “Exit” Festival stiže u Majami 20. juna
Bakingemska fontana u Grant Parku biće ponovo puštena u rad

Royal Caribbean and Celebrity Cruises najavili su u petak da u junu nastavljaju krstarenja Severnom Amerikom brodovima koji će isplovljavati sa Bahama i St. Maartena. Izvršni direktori kompanije pomenuli su vakcine kao „ključ“, koji će im omogućiti da prekinu godišnji zastoj rada krstarenja usred pandemije.

Da bi se ukrcali na ove brodove, sve odrasle osobe, uključujući i posadu, moraće da pokažu dokaz o vakcinaciji protiv COVID-19. Deca će moći da pokažu dokaz negativnog COVID-19 testa u roku od 72 sata.

Izvršna direktorka i predsednica Celebrity Cruises Lisa Lutoff-Perlo rekla je za ABC Nevs u ekskluzivnom intervjuu da kompanija još uvek dovršava kako će izgledati ugrađeni COVID protokoli u junu, ali da „krstarenje sutrašnjicom ne izgleda ništa drugačije od današnjeg krstarenja. . ”

Jedna od stvari koju su nam gosti rekli je da kada se vrate ne žele da im iskustvo bude neugodno“, rekao je Lutoff-Perlo dopisniku ABC Nevs Gio Beniteza. “Žele da rade ono čega se sećaju i to je bio još jedan razlog zašto smo zaista želeli da budemo razboriti kada i kako smo započeli. Ne želimo da to iskustvo bude ugroženo na način koji umanjuje zadovoljstvo naših gostiju . ”

U svetlu zabrinutosti zbog pandemije COVID-19, kompanije su unele neke trajne promene, poput unapređenja postupaka čišćenja, poboljšanja sistema za filtriranje vazduha i modifikacije medicinskih centara.

Celebriti’s Millennium će 5. juna napustiti luku zaustavljajući se na Arubi, Kurasau i Barbadosu. Royal Caribbean’s Adventure isplovljava 12. juna sa zaustavljanjima na Bahamima i Cozumelu u Meksiku.

Rezervacije za oba krstarenja otvaraju se sledeće nedelje. Upozorili su potencijalne goste da će možda morati da se testiraju na COVID-19 pre ulaska na ostrva kao što su St. Maarten i Bahami kako bi se uskladili sa lokalnim propisima.

ABC News

COMMENTS

WORDPRESS: 0