Reddit akcije će uskoro biti puštene na tržište, korisnici ove mreže nisu oduševljeni

Reddit akcije će uskoro biti puštene na tržište, korisnici ove mreže nisu oduševljeni

Evo koliko bi trebalo da štedite mesečno kako biste uštedeli $750.000 do 40.godine
Nakon više od dve godine ukinute maske u avionima i javnom prevozu
Evo zbog čega su kuće u Teksasu jeftinije od ostatka Amerike

Reddit akcije će uskoro biti puštene na tržište, ali korisnici platforme nisu oduševljeni. Kompanija traži procenjenu vrednost do 6.4 milijarde dolara u inicijalnoj javnoj ponudi, prema dokumentima. Planirano je da kompanija ponudi oko 22 miliona akcija po ceni od 31 do 34 dolara po akciji i da će biti dostupna na javnom tržištu u četvrtak, prema Market Insider-u.

Šta brine korisnike

Korisnička baza platforme odnosi se na zajednice formirane oko specifičnih tema koje moderiraju volonteri. “Moderiranje malih zajednica mora biti delo članova zajednice, i teško je zamisliti ljude koji bi dobrovoljno pomagali Facebooku, Microsoftu ili drugim multinacionalnim kompanijama,” rekao je Nathan Green, korisnik Reddita i autor naučne fantastike i fantastike, za USA TODAY.

Kompanija se saglasila sa Greenom u svojim regulatornim dokumentima navodeći da “veliki deo sadržaja na našoj platformi dolazi od malog broja Redditora koji doprinose zajednicama”.

Drugi korisnici izrazili su zabrinutost da će javna ponuda akcija degradirati operacije sajta u potrazi za profitom.

“Reddit Inc. ima kontrolu, pa će se promene događati prema ciljevima Reddita da zaradi novac”, napisao je jedan od korisnika.

usatoday.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0