Promotivna akcija Er Srbije u septembru. Do Njujorka za 389 evra po smeru

Promotivna akcija Er Srbije u septembru. Do Njujorka za 389 evra po smeru

Cena bitkoina je pala na najniži nivo u poslednjih16 meseci
Inflacija u SAD-u najveća u poslednjih 13 godina
Ovo su najomraženiji gradovi Amerike – da li je vaš grad jedan od njih?

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija pripremila je akciju tokom koje će putnici biti u prilici da kupe avio-karte po atraktivnim cenama, i to za više od 40 destinacija u regionu, Evropi i Americi. Promotivne avio-karte biće u prodaji od 19. septembra do 2. oktobra, a odnosiće se na putovanja u periodu od 29. septembra ove godine do 29. marta 2023. godine. Tokom dve nedelje trajanja akcije, putnici će moći da kupe avio-karte po početnoj ceni od 39 do 69 evra po smeru.

„Nakon perioda smanjenog kretanja, usled pandemije korona virusa, putnici se sve više vraćaju putovanjima. Osluškujući njihove potrebe pripremili smo i ovu ponudu. Verujemo da će snižene cene avio-karata putnicima biti samo jedan od motiva da bolje upoznaju sve atraktivne destinacije do kojih leti Er Srbija,“ izjavila je Maša Vasović, viša menadžerka za upravljanje prihodima Er Srbije.

Ovom promo-akcijom obuhvaćen je i Njujork do kojeg se može leteti po početnoj ceni od 389 evra po smeru.

Avio-karte do Barselone, Atine, Tivta i Podgorice biće dostupne po ceni počev od 39 evra, dok će karte do Rima, Zagreba, Štutgarta, Osla, Kopenhagena, Stokholma, Bukurešta, Skoplja, Soluna, Sofije, Tirane, Sarajeva i Ljubljane biti dostupne po ceni počev od 49 evra. Avio-karte do Salcburga, Bolonje, Nirnberga, Hanovera, Liona, Ciriha, Brisela, Beča, Praga, Diseldorfa, Venecije, Milana, Larnake i Barija bićete u prilici da kupite po ceni počev od 59 evra, dok će početna cena za letove do Valensije, Palma de Majorke, Madrida, Londona, Pariza, Amsterdama, Frankfurta, Berlina i Istanbula iznositi 69 evra.

 

Detaljnije informacije o septembarskoj promotivnoj akciji srpskog nacionalnog avio-prevoznika pronađite na stranici www.airserbia.com.

COMMENTS

WORDPRESS: 0