Promocija knjige Esmeralda 973, Aleksandra Bilanovića u Čikagu

Promocija knjige Esmeralda 973, Aleksandra Bilanovića u Čikagu

Doček Nove godine: Čikago planira najveći vatromet na obali jezera u istoriji
Muzej nauke i industrije ponovo otvoren. Besplatan ulaz do 14. avgusta!
Čikaški Field Museum omogućiće stanovnicima Ilinoisa besplatan ulaz u septembru

Pozivamo vas na promociju knjige “Esmeralda 973” autora Aleksandra Bilanovića, koja će se održati u Čikagu!

Događaj će se održati u Maćado Club-u 15. juna sa početkom u 19:00 sati. Adresa je 9823 Lawrence Ave, Schiller Park, IL 60176.

Aleksandar Bilanović je intrigantan i dopadljiv autor koji je svojom harizmom i pristupačnošću osvojio mnoge čitaoce. Njegova knjiga “Esmeralda 973” je rezultat njegovog provokativnog i inspirativnog sna, koji je ostvario dok živi u Svetoj dolini u Peruu, nedaleko od mističnog Maču Pikčua.

Za više informacija možete se obratiti na broj telefona 847-220-7202.

Dođite i pridružite nam se u ovoj nezaboravnoj večeri kulture i književnosti!

Esmeralda 973

Edvard Nikolić, Bilanovićev alter ego, glavni je junak nastavka čuvenog bestselera, Dripačka rapsodija. I dalje navučen na lepe žene, sada u ozbiljnijoj potrazi za onom pravom, roman započinje ni manje, ni više, nego u svingerskom klubu. Ovaj put, Edvard će nas voditi kroz noćni život Latinske Amerike, plovičemo mračnim ledenim okeanom, a zatim se sunčati na plažama Brazila. Pravo iz dubina rudarskog okna, popeće nas do najviših planinskih vrhova Bolivije, na kojima ćemo zaista ostati bez daha. Već od prvih stranica budite spremni da uključite sva svoja čula, pa i za i one, nedozvoljene ukuse, Ipak, ovu fazu njegovog života obeležiće uspomene iz jednog stana u Buenos Airesu, u ulici Esmeralda, do te mere da i sam roman nosi njen naziv. Njegova odlučnost da odoli iskušenjima koja su ga ranije dovodila u opasnost, ovaj put će biti na testu samo kad je ljubav u pitanju. Zbog svog neverovatnog pripovedačkog talenta, Bilanović uspeva da nam zadrži pažnju od korice do korice, da nas šokira, ali i sa lakoćom nasmeje kao da smo posetioci vrhunske stand up komedije. Taman kad pomislimo da je Edvard u stvari i dalje samo jedan (ne)obični svetski dripac, popeće nas na najviše vrhove gde ćemo biti najbliži susretu sa Istinom.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0