Promena pravila: Costco zabranjuje deljenje članskih kartica

Promena pravila: Costco zabranjuje deljenje članskih kartica

Chicagohenge 2021: Evo kada i gde možete videti ovaj jedinstveni čikaški fenomen
Danas se otvara Chicago Riverwalk, turistički brodovi ponovo krstare
Vesti iz transporta: FMCSA zabranila još jedan ELD uređaj, treći od početka meseca
Nakon Netflixa, sada je i Costco na potezu. Trgovinski lanac preduzima korake da spreči deljenje članstva u svojim prodavnicama širom zemlje.

Costco je saopštio da će zaposleni biti postavljeni na samouslužnim kasama kako bi proverili identifikacione kartice članova. Prema informacijama sa zvanične internet stranice kompanije, svako ko ima karticu može dovesti do dva gosta u prodavnicu tokom svake posete, ali kupovina je ograničena samo za članove Costco-a. Glavni članovi mogu dodeliti besplatnu karticu za domaćinstvo jednoj drugoj osobi u svojoj kući.

Trgovac je istakao da ne-članovi ne bi trebalo da dobijaju iste beneficije kao nosioci kartica, a članarine igraju veliku ulogu u mogućnosti ovog lanca prodavnica da ponudi niske cene.

U sličnom potezu u maju ove godine, Netflix je saopštio da će ograničiti gledanost svojih sadržaja u Americi samo na osobe koje žive u istom domaćinstvu.

Napori ovog striming servisa da natera više svojih gledalaca da plaćaju pristup njihovim sadržajima usledili su nakon lansiranja mesečne pretplate od 7 dolara koja je prvi put uvela reklame u njihovu uslugu. Netflix je dobio dodatnih 9 miliona pretplatnika širom sveta od kada je opcija sa reklamama predstavljena, iako se nisu svi prijavili za jeftini plan.

Local 10

COMMENTS

WORDPRESS: 0