Premijera filma Težina Lanaca 3 danas na YouTubu u 11 am!

Premijera filma Težina Lanaca 3 danas na YouTubu u 11 am!

Ne propustite – Air and Water Show u Čikagu ovog vikenda
Icon Hookah – Internet prodavnica!
LG predstavio prenosivi TV od 1000 dolara koji staje u kofer

U jeku pandemije koronavirusa srpski režiser Boris Malagurski odlučio je da svoj poslednji film TEŽINA LANACA 3 objavi na svom youtube kanalu. Premijera filma je zakazana za 17h po srpskom vremenu, odnosno 11 am po našem. 

Ukoliko niste imali priliku da pogledate svetsku premijeru ovog filma u Čikagu krajem prošle godine ne propustite svoju šansu ovog puta!

Premijeru filma Težina Lanaca 3 možete pogledati na ovom linku.

Boris Malagurski je srpsko-kanadski filmski producent, režiser, pisac, politički komentator, televizijski voditelj i aktivista, poznat po serijalu dokumentarnih filmova pod naslovom „Težina lanaca“. Rođen je 11. avgusta 1988. godine u Subotici. Školovao se u Kanadi, a trenutno živi u Beogradu. Do sada je objavio sedam dokumentarnih filmova, te uređivao i vodio televizijske emisije „Revolucija“ i „Globalno“. Od 2017. godine objavljuje video komentare o aktuelnim dešavanjima u regionu i inostranstvu na sajtu agencije Sputnjik. Malagurski je vlasnik produkcijske kuće „Malagurski Cinema“. Beogradski dnevni list „Politika“ je 2010. godine Borisa Malagurskog nazvao „srpskim Majklom Murom“ (Michael Moore) jer je priznao da je koristio post-produkcijske tehnike slavnog američkog režisera. Ovaj „nadimak“ kasnije su preuzeli mnogi mediji u Srbiji i inostranstvu.

COMMENTS

WORDPRESS: 0