Pravi je trenutak za kupovinu avio karata po nižim cenama

Pravi je trenutak za kupovinu avio karata po nižim cenama

Amerika pooštrava zakone o oružju
USCIS je objavio nova izdanja obrazaca za azil i radnu dozvolu. Evo do kada možete koristiti stare
Bajden uveo promene da bi pomogao najmanjim preduzećima u Americi

Ukoliko su Vas visoke cene avio karata sprečile da putujete ranije ovog leta, sada bi mogao biti pravi trenutak za rezervaciju.

Prema izveštaju o jesenjoj sezoni putovanja koji je objavio sajt za rezervaciju putovanja Hopper, cene letova ka destinacijama u Sjedinjenim Američkim Državama i inostranstvu su značajno pale. Cena domaćih letova u septembru i oktobru prosečno iznosi 211 dolara po karti, što predstavlja pad od 29% u poređenju sa junom, julom i avgustom.

Međunarodni letovi su takođe jeftiniji. Cene letova za Evropu, gde je bila visoka tražnja u poslednjim mesecima, prosečno iznose 738 dolara za septembar i oktobar, što je pad sa preko 1.000 dolara ovog leta. Cene letova za Meksiko i Centralnu Ameriku su pale za 19%, dok su cene letova za Aziju pale za 26%.

Koliko koštaju avio karte u SAD-u ove jeseni?

Cene avio karata za neke od najpopularnijih domaćih destinacija tokom leta znatno su niže, prema podacima Hopper-a.

Letovi za Los Anđeles u proseku koštaju 179 dolara ovog jeseni, što predstavlja pad od 40%, dok su karte za Njujork dostupne po ceni od 174 dolara, što je pad od 34%. Takođe, očekujte da ćete prosečno platiti 137 dolara za let do Orlanda, 188 dolara za Las Vegas i 203 dolara za Dalas, pri čemu su sve cene pale za više od 20% u odnosu na leto.

Kolike su cene internacionalnih avio karata?

Cene karata za nekoliko internacionalnih turističkih destinacija su takođe niže. Letovi za Pariz u proseku koštaju 684 dolara, što je 41% jeftinije u odnosu na leto, dok su cene karata za Šangaj 1.523 dolara, što predstavlja pad od 37%.

Cene letova za London iznose u proseku 677 dolara, dok su cene letova za Tokio i Seul 1.172 i 1.316 dolara, što predstavlja pad od 25% ili više.

Usatoday.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0