Powerball tiket vredan milion dolara kupljen u predgrađu Čikaga

Powerball tiket vredan milion dolara kupljen u predgrađu Čikaga

Tinder uvodi video selfi kao dodatni korak za verifikaciju profila
Otvorene prijave za čikaški program pomoći od 500 dolara mesečno
Broj studenata iz inostranstva u SAD vratio se na nivoe pre pandemije

Pored tiketa koji je izvučen na Pauerbol lutriji vrednog oko 1,08 milijarde dolara, nekoliko dobitnih tiketa prodato je i u Ilinoisu, uključujući jedan vredan 1 milion dolara.

Iz Ilinoisa stiže vest da je tiket kupljen u prodavnici William Liquor na South York Road u Elmhurstu imao svih pet pogođenih brojeva. Srećni dobitnik tiketa osvojio je džekpot od 1 milion dolara.

Osim toga, još sedam dobitnih tiketa vrednih po 50.000 dolara prodato je u Ilinoisu. Tri su kupljena online, po jedan u Waukeganu, Rockfordu, Prinstonu i Durandu.

Srećni brojevi za izvlačenje u sredu veče bili su: beli brojevi 7, 10, 11, 13, 24 i crveni Powerball broj 24. Kalifornijska Lutrija je putem Twittera saopštila da je dobitni tiket prodat u Los Anđelesu, u prodavnici Las Palmitas Mini Market.

Ukupno je prodato 36 tiketa sa dobitkom od 1 milion dolara i tri tiketa sa dobitkom od 2 miliona dolara. Tiketi vredni 2 miliona dolara prodani su u Floridi, Pensilvaniji i Rod Ajlendu. Takođe, tiketi vredni 1 milion dolara su prodati u Viskonsinu i Indijani.

WGNT

COMMENTS

WORDPRESS: 0