Powerball tiket vredan milion dolara kupljen u predgrađu Čikaga

Powerball tiket vredan milion dolara kupljen u predgrađu Čikaga

Sneg u aprilu – Zima još uvek nije rekla poslednju reč u Čikagu
Ove promene su neophodne pre registracije vozila iz Amerike u Srbiji
Više od 100 miliona Amerikanaca moraće da se vakciniše do 4. januara

Pored tiketa koji je izvučen na Pauerbol lutriji vrednog oko 1,08 milijarde dolara, nekoliko dobitnih tiketa prodato je i u Ilinoisu, uključujući jedan vredan 1 milion dolara.

Iz Ilinoisa stiže vest da je tiket kupljen u prodavnici William Liquor na South York Road u Elmhurstu imao svih pet pogođenih brojeva. Srećni dobitnik tiketa osvojio je džekpot od 1 milion dolara.

Osim toga, još sedam dobitnih tiketa vrednih po 50.000 dolara prodato je u Ilinoisu. Tri su kupljena online, po jedan u Waukeganu, Rockfordu, Prinstonu i Durandu.

Srećni brojevi za izvlačenje u sredu veče bili su: beli brojevi 7, 10, 11, 13, 24 i crveni Powerball broj 24. Kalifornijska Lutrija je putem Twittera saopštila da je dobitni tiket prodat u Los Anđelesu, u prodavnici Las Palmitas Mini Market.

Ukupno je prodato 36 tiketa sa dobitkom od 1 milion dolara i tri tiketa sa dobitkom od 2 miliona dolara. Tiketi vredni 2 miliona dolara prodani su u Floridi, Pensilvaniji i Rod Ajlendu. Takođe, tiketi vredni 1 milion dolara su prodati u Viskonsinu i Indijani.

WGNT

COMMENTS

WORDPRESS: 0