Povratak najboljeg: Navijači u Čikagu slave povratak Đokovića u Ameriku

Povratak najboljeg: Navijači u Čikagu slave povratak Đokovića u Ameriku

Čikago objavio listu predstojećih letnjih događaja i koncerata
Soldier Field postaje najveći “drive-in” bioskop u Čikagu
Oktoberfest Chicago 27. – 29. Septembar!

Nakon finala Vimbldona, gde je odigrao svoje treće grend slem finale u 2023. godini, Novak Đoković stiže u Ameriku. Prvi sledeći turnir na kojem će učestvovati je masters u Sinisinatiju, koji počinje 13. avgusta, a potom će se pripremiti za poslednji grend slem u sezoni, US Open, koji počinje 28. avgusta.

Nedostatak Đokovića na američkim terenima tokom pandemije bio je primetan, ali sada su svi zdravstveni uslovi ispunjeni i on će ponovo moći da igra u Americi. To je obradovalo mnoge Srbe koji tamo žive, a jedna grupa navijača u Čikagu posebno se raduje povratku najboljeg tenisera na svetu.

Juče su se Đokovićevi navijači iz Čikaga, svih generacija, okupili ispred Cafe Beograd-a da proslave njegov povratak u Ameriku. Nakon duže pauze, svi jedva čekaju da ga ponovo bodre na turnirima u Sinsinatiju i na US Openu. Jedna Amerikanka koja je veliki obožavalac Novaka Đokovića, zajedno sa ostalim navijačima, srdačno ga je dočekala i pozdravila uz poruku da je on najbolji teniser svih vremena (GOAT). Podelila je fotografije i snimak sa ovog posebnog “dočeka” u Čikagu na svom twitter profilu.

https://twitter.com/Rahfucious/status/1686161550208348162?s=20

COMMENTS

WORDPRESS: 0