Posetite najveći kukuruzni lavirint na svetu u predgrađu Ilinoisa

Posetite najveći kukuruzni lavirint na svetu u predgrađu Ilinoisa

Poziv za besplatni grupni kurs srpskog jezika preko Skajpa
Chicago restaurant week 2022! Učestvuje više od 300 restorana
11 stvari u kojima možete uživati u Čikagu tokom zime

Predviđeno da se otvori 10.septembra, Richardson Corn Maze će imati stazu od 10 milja koja se proteže na 28 hektara u Springs Grove-u

Kukuruzni lavirint koji se smatra najvećim na svetu je nedavno otkrio da će popularna filmska franšiza biti inspiracija za njihov dizajn za jesenju sezonu u predgrađu Spring Grove-a.

Richardson Corn maze, koji se nalazi otprilike 105 milja od centra Čikaga, posvetiće svoju njivu od 28 hektara obeležavanju 60 godina filmova „James Bond“.

Posetioci mogu da lutaju među nizom glumaca koji su oživeli britanskog tajnog agenta kroz 27 filmova, duž 10 milja puta kroz lavirint.

Iz ptičije perspektive, ovaj lavirint će prikazati glumce koji su glumili agenta 007: Rodžera Mura (Roger Moore), Timotija Daltona (Timothy Dalton), Šon Konerija (Sean Connery), Danijel Krejga (Daniel Craig) i Pirs Brosnana (Pierce Brosnan). Kulturni kazino u Monaku koji je bio središte nekoliko filmova će takođe biti prikazan kao i automobil poznatog agenta 007, Aston Martin.

Farma bi trebalo da bude otvorena 10.septembra, pozdravljajući posetioce da istraže svoj lavirint i dodatne jesenje atrakcije, uključujući branje bundeve, vožnju kolima i logorske vatre.

Farma će raditi od četvrtka do nedelje, do 30.oktobra.

Salaš će četvrtkom raditi od 15h do 21h, zatim od 10h do 23h petkom i subotom. Nedeljom će gazdinstvo raditi do podneva do 21h.

Ulaz će koštati 16 dolara za decu uzrasta od 3 do 12 godina, i 18 dolara za pojedince od 13 i više godina. deca do 2 godine će moći da uđu besplatno.

Više informacija možete dobiti na web stranici farme, koju možete videti klikom OVDE.

 

Izvor: Nbcchicago.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0