Posetite čuveni “The Umbrella Sky Project” pre nego što ode iz Čikaga

Posetite čuveni “The Umbrella Sky Project” pre nego što ode iz Čikaga

Stomatološka osiguranja – kako pronaći odgovarajući plan?
Kriza u trucking industriji – Cene prevoza najniže u poslednjih 6 godina
– 33 stepena: Ovo je bio najhladniji dan u istoriji Čikaga

Sa preko 170 internacionalnih instalacija, The Umbrella Sky Project je prvo počeo u Portugalu, ispunjavajući javne prostore živopisnom umetničkom instalacijom od kišobrana.

Nakon što je posetio Francusku, Španiju, Japan, pa čak i Norvešku, The Umbrella Project je pronašao svoj put do Ilinoisa, na samo kratku vožnju automobilom od grada.

Iako ima mnogo stvari koje možete raditi u Čikagu, ovo je nešto što zaista ne želite propustiti. Ultra-šarena instalacija prvi put je nastala 2012. godine, stvarajući vibrantno osećanje radosti i čuda koje je ispunilo nebo svetlim plutajućim kišobranima.

Sada je projekat otvoren za posmatranje na tri lokacije u Elmhurstu. Posetioci i lokalci mogu videti neverovatne eksponate na sledećim mestima:

📍 Schiller Court i raskrsnica Schiller i York St.

📍 Cultural Campus 110 South Cottage Hill

📍 North York Stage, 254 N. York St.

Projekat The Umbrella Sky, finansiran od strane Elmhurst City Center-a i dodatnih sponzora, biće otvoren tokom avgusta. Bez obzira da li idete sa svojom decom, prijateljima ili sami, Grad Elmhurst je dodao ovu šarenu izložbu oko grada da inspiriše osmehe i radost, istovremeno podstičući kul Instagram selfije!

Instalacija će zvanično završiti 31. avgusta, tako da ako želite da je vidite – sada je pravo vreme! Ipak, nakon što instalacija bude uklonjena, delovi originalne strukture će ostati, uključujući kišobrane u buduće projekte i dekoracije usmerene na praznike

Secret Chicago

COMMENTS

WORDPRESS: 0