Pomozimo Sofiji da se izleči od leukemije

Pomozimo Sofiji da se izleči od leukemije

United Airlines će zaposliti 2.600 radnika u Čikagu kao deo plana za zamenu svoje stare flote
Toyota izdala upozorenje za 50.000 vozača: Ovi modeli imaju problem, nemojte ih voziti
Bajdenova administracija planira da predstavi zakon o imigracionoj reformi ove nedelje

Sofija je bila srećno i zdravo dete do novembra 2020. Roditelji su je odveli u Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta na pregled zbog problema sa jetrom.
Nekoliko dana kasnije, Sofiji je sa samo godinu dana dijagnostikovan veoma agresivan oblik leukemije poznat kao C91.0 leukemija limfoblastična akutna. Sofija sada ima tri godine. Ona je ljubazno, veselo i živahno dete puno života, a ovo je bilo zastrašujuće i izazovno iskustvo za nju i njenu porodicu, posebno za njenog starijeg brata.

Za one koji me ne znaju, ja sam Milan Dišljenković. Moja supruga Aleksandra i ja smo dugi niz godina dobri prijatelji sa Markom i Suzanom Karadžić i imali smo zadovoljstvo da upoznamo njihovu prelepu porodicu. Aleksandra i ja smo pokrenuli GoFundMe kampanju da pomognemo Sofiji Karadžić i celoj porodici Karadžić da nadoknadimo troškove vezane za medicinske potrebe, putne troškove i buduće potrebe.

Sofija je bila na hemoterapiji sedam meseci, nakon čega je nastavljeno dalje lečenje kod kuće uz redovne kontrole i nadu da se bolest više nikada neće vratiti.
Početkom septembra 2022. leukemija se vratila, a za Sofiju Plan lečenja predviđa dodatnu hemoterapiju i transplantaciju koštane srži jedini su lek i nada za njen život. Ova procedura transplantacije koštane srži je skupa, a porodica ne može sama da pokrije troškove lečenja i moli sve ljude dobre volje da im pomognu kako bi Sofija dobila šansu za normalan život.

Potrebna su joj sredstva za transplantaciju koštane srži, lečenje, preglede, kao i putne troškove i smeštaj.

Karadžići su fantastična porodica i želimo da učinimo sve što možemo da im pomognemo u ovom izazovnom vremenu. Uz blagoslov našeg sveštenika Marka Matića molimo Vas ako možete da donirate za ovu akciju prikupljanja sredstava, biće Vam veoma zahvalno. Shvatamo da trenutno ne može svako da napravi novčani poklon, ali molimo vas da podelite ovo sa svojim prijateljima i porodicom kako biste nam pomogli da postignemo svoj cilj. Hvala svima na podršci, molitvama i pozitivnim mislima za Sofiju i porodicu Karadžić.

COMMENTS

WORDPRESS: 0