Pomozimo Milošu da dobije najvažniju bitku života, treba mu 100.000 dinara za lečenje!

Pomozimo Milošu da dobije najvažniju bitku života, treba mu 100.000 dinara za lečenje!

KNJIGA “VERNI PRECIMA I SEBI” – naučite vašu decu srpskoj istoriji!
McDonald’s, Papa John’s, Chick-fil-A: Koliko košta da se otvori lanac brze hrane
Najpopularniji automobili u Americi za 2022.godinu

Miloš Stojanović iz Prokuplja već 16 godina bije bitku sa opakom bolešću. Od 2004. godine boluje od tumora vilice i trpi nesnosne bolove. Kada mu je odstranjen sa jedne strane pojavio se na drugoj, a nedavno mu je otkriveno i zamućenje u staklastom delu oka.

Terapija koja uključuje lekove i kapi za oči je jako skupa, dok je za operaciju u Srbiji potrebno između 400 i 500 evra. Sve ove tegobe prati i otežano kretanje, kao i hematom u nozi.

“Miloš je imao tri operacije, dve tumora vilice, jednu noge, preti mu četvrta jer ima ablaciju mrežnjače. Noge ga bole, jedva hoda, a vilica mu često krvari. Kako bi mu se bar malo smanjili bolovi, potrebno mu je banjsko lečenje, što mi nismo u mogućnosti da mu obezbedimo. Za terapije u banji nam je potrebno 100.000 dinara, za nekoliko odlazaka u toku godine, kaže Miloševa majka Jasmina.

Porodica Stojanović živi na rubu egzistencije i nije u mogućnosti da obezbedi ovu neophodnu terapiju za svog sina, jer nekad čak ni za hranu nemaju dovoljno.

– Već 24 godina smo podstanari, nemamo krov nad glavom. Kad kasnimo sa plaćanjem i 2 dana vlasnici kuće znaju da prave problem, da nas maltretiraju, tako da sa bolesnim i operisanim detetom svakog dana mogu da završim na ulici, kaže Jasmina Stojanović, i dodaje:

-Novac nam je potreban i za hranu koju on sme da jede, jer je na 80% namirnica alergičan, tako da je više gladan nego sit.

Ako ste u mogućnosti pomozite Milošu uplatom na sledeći račun:
Agricole banka: 330-4700100324934-62

Instrukcije za uplate iz inostranstva:

AGRIFPP-Credit Agricole Paris
Acc. With Institution: 57A
MEBARS22
CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad
Beneficiary: 59:
IBAN RS35330473020129756036
Miloš Stojanović, Donja Konjuša BB Srbija

Izvor: Serbian Times / porodica Stojanović

COMMENTS

WORDPRESS: 0