Pogledajte filmove Borisa Malagurskog besplatno na Youtubu

Pogledajte filmove Borisa Malagurskog besplatno na Youtubu

Najbolji sajtovi za kupovinu i prodaju automobila u Americi
Poznati stereotipi o Amerikancima koji nisu instiniti
Čikago izabran za najbolji grad u Americi četvrti put zaredom!

Nakon što sam naš najnoviji film “Težina lanaca 3” objavio na YouTube-u pre par nedelja, oko milion i po ljudi je videlo istinu o NATO bombardovanju SRJ osiromašenim uranijumom, ekološkoj katastrofi u Srbiji i trulom sistemu koji nam ubija slobodu. Ako još niste, pogledajte besplatnu srpsku verziju filma OVDE i podelite sa svima!

Takođe, OVDE su verzije “Težine lanaca 3” sa engleskim i nemačkim titlovima.

Naš prethodni dokumentarac “Kosovo: Momenat u civilizaciji” takođe je postavljen na YouTube za besplatno gledanje i možete ga gledati ovde (kliknite na CC i odaberite željeni titl):

Zbog ovog filma mi je terorista Ramuš Haradinaj zabranio ulazak na Kosovo i Metohiju i proglasio me pretnjom za interese tzv. “Republike Kosovo”. Ponosim se tom titulom. Istraživački centar Kongresa SAD je proglasio ovaj film zaslužnim za to što Priština nije aplicirala za članstvo u UNESCO-u 2017. To nam je bio cilj i taj cilj smo postigli. Delite film sa svima!

Želeo bih još jednom da se zahvalim svima koji su podržali oba ova filma, bez vaših donacija oni ne bi bili snimljeni, te za vas imam posebno iznenađenje — moj prvi kratak igrani film “Lajkuj me milion puta” postavljen je na YouTube!


Glavne uloge tumače Nikola Kojo, Miloš Biković i Maja Šuša, a film opisuje kako medijski tajkuni nameću rijaliti smeće nad srpskim narodom i zašto je šund poguban za čitavo društvo.

Nijedan naš film ne bi bio moguć bez vaše nesebične podrške. Zato vas pozivam da podržite i naš novi film — “CRNA GORA: PODELJENA ZEMLJA”, dokumentarac koji će svetu pokazati pravo lice trulog režima Mila Đukanovića i jasno i glasno podržati naš narod u borbi za srpske svetinje!

U ime našeg mladog filmskog tima se od srca zahvaljujem svima koji su do sada podržali film, nadam se da ćemo pokazati slogu i ujediniti se oko borbe za istinu i pravdu! Uživajte u filmovima, širite svest i budite deo pravedne borbe!

Srdačan pozdrav,

Boris Malagurski
Režiser, Producent

COMMENTS

WORDPRESS: 0