fbpx

Pala poslednja klapa filma o Tomi Zdravkoviću u Čikagu

Pala poslednja klapa filma o Tomi Zdravkoviću u Čikagu

Sve što treba da znate o novom paketu pomoći vrednom 1,9 hiljada milijardi dolara
Nove padavine doneće još 10 cm snega u Čikago već ovog vikenda
Top 10 destinacija na Balkanu koje treba da posetite ove godine

U Čikagu je završeno snimanje filma o legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću. Članovi ekipe kažu da su dani snimanja u Americi protekli i bolje nego što su očekivali.

Ekipa filma Toma bila je zadovoljna nakon završetka snimanja u Čikagu, gde su snimljeni poslednji kadrovi o legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću koji je jedno vreme proveo u ovom gradu.

Na konferenciji za štampu bili su i statisti i drugi saradnici i prijatelji.

U ulozi korežisera bio je Dragan Bjelogrlić koji je istakao da je u SAD došao sa zebnjom da li će snimanje proteći kako treba.

„Ipak smo u stranoj zemlji, komplikovane scene… Ali bilo je jako lepo, divna atmosfera, podrška naših ljudi. Prvi put sam u Čikagu, sutra putujem i nadam se da ništa neće pokvariti ovaj divan utisak“, rekao je Bjelogrlić.

Kako kaže, prijatno ga je iznenadilo da snimanje u Americi nije više tabu tema.

„Sa dobrom organizacijom, sa ljudima koji su ovde starosedeoci i uspešni, pa mogu da pomognu na razne načine, možda mogu i ovde da se rade neke značajne stvari“, ocenio je proslavljeni srpski glumac i režiser.

Između Čedomira Jovanovića i Tome Zdravkovića

Dok je Srbija gledala mini-seriju Porodica na RTS-u, jedan od glavnih glumaca Milan Marić bio je na ulicama Čikaga jer upravo on igra čuvenog Tomu Zdravkovića.

„Sad sam dobro, završilo se snimanje, prošlo je onako kako smo očekivali, a možda i bolje nego što smo očekivali u ovom ludom vremenu koje nas je zadesilo“, kaže Marić.

Prema njegovim rečima, prelazak sa Čede Jovanovića (uloga u seriji Porodica) na Tomu Zdravkovića nije bio težak.

„To je naš posao, to je normalno. Zanimljivo je što su obe uloge ličnosti – Čedomir koji je i dalje prisutan na političkoj sceni i javnom životu Srbije i Toma koji je bio legenda svoga doba. Ogroman izazov su i jedan i drugi, različiti u izgledu, u onome čime se bave“, objašnjava poznati glumac.

Očekuje se da će premijera filma Toma biti 30. septembra u Beogradu, a autori se nadaju da mesec dana kasnije odu u Čikago na američku premijeru.

RTS

COMMENTS

WORDPRESS: 0