Ovo su najopasniji gradovi u Americi za 2022. godinu

Ovo su najopasniji gradovi u Americi za 2022. godinu

Devet srpskih umetnika predstaviće svoja dela na velikoj izložbi u Vašingtonu
USCIS – Broj imigracionih slučajeva na čekanju u oktobru porastao za 4%
Minimalna satnica u Čikagu povećava se od 1. jula

Postoje određeni gradovi u Sjedinjenim Državama koji su se dosledno borili protiv nasilnih zločina – tokom poslednje tri decenije: Čikago, Filadelfija, Baltimor, čak i Njujork.

Priče o nasilnim zločinima iz ovih omiljenih američkih gradova često dospevaju u vesti zbog lokalne i nacionalne brige za svoje stanovnike i turiste koji posećuju ova istorijska područja.

Možda je potrebno ukazati veću pažnju na druge gradove na jugu i srednjem zapadu koji su na nacionalnim naslovima ređe od gore pomenutih gradova, ali imaju veći ili upordivi broj ubistava po glavi stanovnika (ili 100.000 stanovnika), uključujući Nju Orleans i Brimingem u Alabami; kao i Milvoki; Sent Luis; Ročester, Njujork; Atlanta.

Kompilacija junskih policijskih podataka iz gradova sa populacijom većom od 200.000 koju je izgradio suosnivač AH Analytics-a Jeff Asher navodi 31 grad u Sjedinjenim Državama sa najvećom stopom ubistava, po redu, do sada, tokom 2022.godine.

Na Asher-ovoj listi, Nju Orleans ima stopu ubistava od 36,8 po glavi stanovnika do sada ove godine, a sledi Baltimor sa stopom od 29,1; Birmingem po stopi od 29,1, Sent Luis po stopi od 27,8, Milvoki po stopi od 19, Klivlend po stopi od 16,9, Ročester po stopi od 16,6, Filadelfija po stopi od 15,1, Atlanta po stopi od 14,9, i Kanzas Siti, Mizuri po stopi od 14,6. Ovi brojevi odražavaju samo brojeve ubistava na polovini 2022.godine i podložni su promenama.

 

Izvor: Foxnews.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0