Ovo predgrađe Čikaga je među “Najboljim mestima za porodični život u SAD”

Ovo predgrađe Čikaga je među “Najboljim mestima za porodični život u SAD”

Potvrđen novi slučaj koronavirusa u Čikagu
Najbogatiji grad na svetu: U Njujorku živi 340.000 milionera
Nostrifikacija stranih diploma u Americi. Evo osnovnih informacija koje treba da znate

Bolingbruk se našao na listi “50 najboljih mesta za život porodica” u SAD prema nedavno objavljenim rangiranjima časopisa Fortune.

Ovo predgrađe sa oko 75.000 stanovnika zauzela su 48. mesto od 50, posebno zbog iznadprosečno ocenjenih javnih škola, kao i zbog sadržaja poput brojnih šuma, jedinog zatvorenog i otvorenog vodenog parka u državi i Muzeja avijacije u Illinoisu.

Ukupno je 1.900 gradova, mesta, predgrađa, oblasti, sela i opština u zemlji razmatrano od strane ovog poslovnog časopisa, pri čemu je poseban naglasak stavljen na porodice koje čine više generacija – one koje podižu svoju decu i brinu o svojim roditeljima. Iz svake države je izabrano po jedno naselje, na osnovu dodatnih kriterijuma kao što su obrazovanje, resursi za starenje, opšte blagostanje, finansijsko zdravlje i kvalitet života.

Takođe su uzeti u obzir socijalna, verska, etnička i rasna raznolikost – kao deo prioriteta časopisa Fortune da istakne raznolike kvartove. Osoblje časopisa uporedilo je rasnu strukturu svake zajednice sa državnim referentnim vrednostima, eliminisavši one koje su bile manje raznolike od državnih medijskih vrednosti za 75%, prema rangiranju.

NBC

COMMENTS

WORDPRESS: 0