Open House Chicago se vraća u oktobru sa više od 150 lokacija za posetiti

Open House Chicago se vraća u oktobru sa više od 150 lokacija za posetiti

13 najboljih mesta za “shopping” u Čikagu
Čikaška policija više ne sme da peške juri ljude zbog manjih prekršaja
27 okruga iz Ilinoisu glasalo na referendumu za mogućnost otcepljenja od države

Open House Chicago će ljudima dati priliku da izbliza pogledaju neke od arhitektonski najzanimljivijih zgrada i lokacija u gradu u toku sledećeg meseca.

Open House Chicago će se održati od 15. do 16. oktobra sa više od 150 arhitektonski, kulturno i istorijski značajnih lokacija širom grada koje će učesnici moći istražiti, navodi Chicago Architecture Center, koji organizuje popularni događaj.

Počevši od 1. oktobra i tokom celog meseca, biće organizovani i samostalni obilasci nekih lokacija.

Obilasci će istaći zgrade u više od 20 oblasti , uključujući Chatham i Hermosa, na kojima po prvi put učestvuju lokacije.

Dugogodišnji favoriti — kao što su Dank Haus Nemačko-američki kulturni centar, Boksvil i Nacionalni hram Bogorodice vraćaju se okviru ovog događaja. Ostale lokacije će biti nove, uključujući ogranak javne biblioteke u Austinu, arhitektonske artefakte i Kenvud ujedinjenu crkvu Hrista.

Kompletna lista učesnika sa radnim vremenom i adresama nalazi se na veb stranici Open House Chicago.

Ljudi mogu da koriste novu aplikaciju Chicago Architecture Center za ekskluzivna iskustva i samostalne obilaske nekih lokacija, navodi centar. Tu su i preporuke u aplikacijama za restorane, kafiće, jedinstvene sajtove i prodavnice u četvrtima Open House Chicaga koji učestvuju.

Stanovnici Ilinoisa koji pokažu dokaz o preuzimanju aplikacije Chicago Architecture Center takođe mogu besplatno da uđu u centar od 1. do 16. oktobra, gde će se održati globalna putna aktivacija pod nazivom „SAY IT LOUD“, koja ima za cilj da istakne rad i identitete lokalni, raznovrsni dizajneri. Aktivacija je saradnja sa Nacionalnom organizacijom manjinskih arhitekata, navodi centar.

Block Club Chicago

COMMENTS

WORDPRESS: 0