Open House Chicago se vraća u oktobru sa više od 150 lokacija za posetiti

Open House Chicago se vraća u oktobru sa više od 150 lokacija za posetiti

“Nečista krv” prvi film na srpskom jeziku na Netflixu
Zabrana deložacija u Ilinoisu zvanično produžena do kraja septembra
Najporočniji gradovi u Americi

Open House Chicago će ljudima dati priliku da izbliza pogledaju neke od arhitektonski najzanimljivijih zgrada i lokacija u gradu u toku sledećeg meseca.

Open House Chicago će se održati od 15. do 16. oktobra sa više od 150 arhitektonski, kulturno i istorijski značajnih lokacija širom grada koje će učesnici moći istražiti, navodi Chicago Architecture Center, koji organizuje popularni događaj.

Počevši od 1. oktobra i tokom celog meseca, biće organizovani i samostalni obilasci nekih lokacija.

Obilasci će istaći zgrade u više od 20 oblasti , uključujući Chatham i Hermosa, na kojima po prvi put učestvuju lokacije.

Dugogodišnji favoriti — kao što su Dank Haus Nemačko-američki kulturni centar, Boksvil i Nacionalni hram Bogorodice vraćaju se okviru ovog događaja. Ostale lokacije će biti nove, uključujući ogranak javne biblioteke u Austinu, arhitektonske artefakte i Kenvud ujedinjenu crkvu Hrista.

Kompletna lista učesnika sa radnim vremenom i adresama nalazi se na veb stranici Open House Chicago.

Ljudi mogu da koriste novu aplikaciju Chicago Architecture Center za ekskluzivna iskustva i samostalne obilaske nekih lokacija, navodi centar. Tu su i preporuke u aplikacijama za restorane, kafiće, jedinstvene sajtove i prodavnice u četvrtima Open House Chicaga koji učestvuju.

Stanovnici Ilinoisa koji pokažu dokaz o preuzimanju aplikacije Chicago Architecture Center takođe mogu besplatno da uđu u centar od 1. do 16. oktobra, gde će se održati globalna putna aktivacija pod nazivom „SAY IT LOUD“, koja ima za cilj da istakne rad i identitete lokalni, raznovrsni dizajneri. Aktivacija je saradnja sa Nacionalnom organizacijom manjinskih arhitekata, navodi centar.

Block Club Chicago

COMMENTS

WORDPRESS: 0