Očekujte nove gužve i zatvaranje traka na autoputu Kennedy

Očekujte nove gužve i zatvaranje traka na autoputu Kennedy

Burger King vam nudi jedinstvenu priliku da zaradite milion dolara
Viskonsin: “Winter Realms” prerano zatvoren zbog pretoplog vremena
Tržište nekretnina tokom 2022.godine – Da li nas očekuje pad ili rast?

Vozači u Čikagu možda su već navikli na kašnjenja i zastoje na Kennedy autoputu uzrokovane radovima i zatvaranjem traka kao deo višegodišnjeg projekta rehabilitacije vrednog milione dolara. Međutim, nova saobraćajna šema koja će uskoro biti uvedena može poremetiti vaše putovanje.

Počevši od sledeće nedelje, nova saobraćajna šema će biti primenjena kako bi se uzela u obzir “nedavno poboljšana asfaltna podloga”, saopštilo je Ministarstvo saobraćaja Ilinoisa u saopštenju u četvrtak. Kao deo te nove šeme, izlazne saobraćajne trake će privremeno biti zatvorene noću.

Evo šta možete očekivati.

Počevši od 21 časova u ponedeljak, reversibilne saobraćajne trake, koje obično ostaju otvorene za dolazne vozače tokom radova, će se zatvoriti, navodi se u saopštenju.

Ministarstvo saobraćaja Ilinoisa takođe je najavilo zatvaranje traka na autoputu Kennedy za dolazak saobraćaja, između Ashland avenije i Lake ulice, dodajući da “barem jedna traka za dolazak će uvek ostati otvorena”.

Do 5 časova ujutro u utorak, prema saopštenju Ministarstva saobraćaja Ilinoisa, nova saobraćajna šema će biti primenjena. Reversibilne saobraćajne trake za dolazak će biti ponovo otvorene i ostati otvorene, navodi Ministarstvo. Međutim, neće sve izlazne rampe biti dostupne vozačima.

“Izlaz saobraćajnih traka na Diversey aveniji će ostati zatvoren i vozači neće moći da izlaze iz njih sve do Ohio ulice”, navodi se u saopštenju. “Dve glavne saobraćajne trake za dolazak će se pomeriti ulijevo na novoizgrađenu podlogu južno od Division ulice, a sve trake će se ponovo spojiti blizu Ohio ulice.”

NBC

COMMENTS

WORDPRESS: 0