Obradujte svoje najdraže u Srbiji ručno pravljenim prazničnim paketima uz besplatnu dostavu!

Obradujte svoje najdraže u Srbiji ručno pravljenim prazničnim paketima uz besplatnu dostavu!

Holivudski glumac snimio pesmu o srpskim svetinjama na Kosovu i Metohiji
Navy Pier se ponovo zatvara 8. septembra
Evo kako izgleda građanski test za dobijanje američkog državljanstva. Testirajte svoje znanje o američkoj istoriji

Sezona Novogodišnjih i Božićnih praznika i slava je pred nama. Koliko ste puta do sada poželeli da pošaljete poklon paket svojim najbližima u Srbiji ali to iz raznih razloga niste učinili. Slanje paketa iz Amerike za Srbiju vrlo često je izuzetno skupo i nepraktično, pa nije retkost da poštarina nadmaši cenu proizvoda ili paketa koji šaljete. Kada se svemu tome pridoda vreme putovanja paketa i carina ispostavi se da ovo možda i nije najbolja ideja.

Čin darivanja nije prosto davanje poklona, to je trenutak razmene ljubavi i pažnje koji znači mnogo više od materijalne vrednosti samog dara. Odabir pravog poklona može biti težak, pa i stresan. Vrlo često vam zafale ideje, nemate dovoljno vremena, muče vas komplikovani načini plaćanja i dostave.

Glasnik Box predstavlja najlakši i najbrži način da obradujete svoje najdraže u Srbiji

Udaljenost od porodice, rodbine, prijatelja i voljenih osoba može vas sprečiti da prisustvujete važnim momentima. Glasnik Box servis čini da kilometri ne predstavljaju prepreku. Ukoliko ne možete svojim prisustvom da uveličate važan trenutak u životu vaših dragih osoba nema boljeg načina da ih iznenadite od poklona.

Slavski paketi slanje iz celog sveta glasnik box chicago glasnik

Besplatna dostava u roku od 48 časova

Glasnik Box servis omogućava da vaš paket u roku od 48 časova* (subota i nedelja se ne računaju u dane isporuke) , uz besplatnu dostavu, stigne na željenu adresu u bilo kom gradu u Srbiji.

Izaberite datum isporuke vašeg paketa
Ako želite da vaš odabrani paket bude dostavljenog određenog dana, izaberite željeni datum dostave.

Naručite slavski paket za Svetog Nikolu na vreme

Zbog velikog broja narudžbina i trenutne epidemiološke sitaucije u Srbije pakete za slavu Sveti Nikola možete naručiti do 15 časova (vreme u Srbiji) 16. decembra.

Novogodišnji i praznični paketi u ponudi!

Trenutno u prodavnici ima više od 25 paketa  za razne prilike. Od ručno pravljenih medvedića od ruža, slatkih paketa sa Milka i Kinder proizvodima do tradicionalnih slavskih paketa. Cene paketa kreću se od 30 do 60 dolara sa uključenom dostavom.  Ovaj servis predstavlja sjajnu i verovatno najpouzdaniju i najbržu opciju da obradujete nekog svog u Srbiji, nema skrivenih troškova i procedura plaćanja je brza i jednostavna.

Glasnik Box paketi su kombinacija modernog i tradicionalnog. Svaki paket je ručno pravljen i stiže sa vašom personalizovanom porukom. Sve što vam je potrebno je kreditna kartica i manje od 5 minuta vašeg vremena.

Za nas kilometri ne predstavljaju prepreku, naručite vaš poklon paket iz bilo kog dela sveta i mi ćemo ga isporučiti. Ne dozvolite da važni momenti u životu vaših voljenih prođu bez vas.

COMMENTS

WORDPRESS: 0