Nova studija otkriva: Čikago je treći najpopularniji grad za posetu u SAD prema TikToku

Nova studija otkriva: Čikago je treći najpopularniji grad za posetu u SAD prema TikToku

MTEL velika nagradna igra i MTEL foosball turnir na SRBIJADI 2023.
Uživajte u najvećoj svetskoj digitalnoj izložbi umetničkih dela u Čikagu
Ne propustite ovog vikenda – Chicago Rare and Wild Beer Fest!

Nova studija je otkrila da je Majami najpopularniji grad za posetu u Sjedinjenim Američkim Državama, barem prema društvenoj mreži TikTok.

Istraživanje koje je sprovela kompanija za nekretnine “Portland Real Estate” analiziralo je popularne heštegove koji koriste termine vezane za putovanja na ovoj platformi za svaki od najnaseljenijih gradova u SAD-u kako bi otkrilo rangiranje najpopularnijih gradova za posetu prema TikToku.

Majami zauzima prvo mesto na rang listi sa više od 52,3 milijarde pregleda na TikToku za ovaj grad. Majami je omiljeno mesto za uživanje u uzbudljivom noćnom životu, neverovatnim nekretninama i prelepim plažama, a ne treba zaboraviti ni da je domaćin jednog od najpoznatijih NBA timova, Miami Heata.

Prema TikToku, drugi najpopularniji grad za posetu je Los Anđeles. Ovaj grad je jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u svetu iz mnogo razloga. Bez obzira na konstantno neverovatno vreme, živahan noćni život, često viđanje poznatih lica i bogatu ponudu restorana i zabave, ovaj grad možda jeste skup, ali vredi ga posetiti. Ovaj grad je premašio 39 milijardi pregleda na TikToku.

chicago bean

Čikago je treći grad u SAD-u koji TikTok korisnici najviše favorizuju za posetu; sa više od 34,4 milijarde pregleda, ovaj grad je definitivno popularno odredište za odmor. Grad je poznat kao “grad u vrtu” zbog svojih dobro izgrađenih područja punih šarmantnih zelenih četvrti, neverovatnih vrtova, ikoničnih javnih umetničkih dela i peščanih plaža. Grad je takođe poznat i za ljubitelje piva, jer ima preko 60 pivara i poznat je po svojim karakterističnim craft pivima.

Las Vegas zauzima četvrto mesto na rang listi, sa više od 26 milijardi pregleda na aplikaciji za pretragu putovanja. Od automata za igru do blackjack-a, noćni život Las Vegasa je poznat iz određenih razloga i uglavnom je poznat po kockanju, zabavi, raskošnim zgradama i iskustvima luksuznih restorana. Ovaj grad okružen pustinjom u Nevadi obiluje bogatom istorijom, zbog koje mnogi dolaze iz celog sveta da je dožive.

Jimybyuerstravel

COMMENTS

WORDPRESS: 0